236
236
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
236
236
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 01-07-2022

Socialfaglig medarbejder til bofællesskab i Generationernes Hus

Om jobbet:

Handicaptilbuddet i Generationernes Hus søger en ny socialfaglig medarbejdet

Generationernes Hus er et nyskabende velfærds- og boligprojekt beliggende på Aarhus Ø. Huset rummer 100 plejeboliger, 100 ældreboliger, 40 ungdomsboliger, 40 familieboliger, 24 handicapboliger, 150 daginstitutionspladser og en cafe. Ideen med huset er, at vi mennesker trives bedst, når vi indgår i fællesskaber med hinanden.

Huset rummer mange fælles faciliter og værksteder og fungerer mere og mere som en lille landsby, hvor alle kender alle, og hvor beboerne – helt i husets ånd - arrangerer flere og flere aktiviteter på tværs af aldersforskelle og forudsætninger.  

Som ny socialfaglig medarbejder i handicaptilbuddet bliver du en del af et team på i alt 5 faste medarbejdere, der, sammen med et velfungerende vikarkorps, forestår den pædagogiske indsats for beboerne i handicapboligerne. I øjeblikket huser botilbuddet 11 beboere, men der er plads til i alt 24 beboerne, når botilbuddet er i fuld drift.

Målgruppen er mennesker med erhvervet hjerneskade samt mennesker med intellektuel/kognitiv forstyrrelse, herunder mennesker med udviklingshæmning.

Din primære opgave vil være at yde socialpædagogisk støtte til beboerne efter servicelovens §85.

Den pædagogiske støtte tilpasses naturligvis den enkelte borgers ønsker og behov. I de enkelte borgeres delhandleplaner fastsættes individuelle mål for indsatsen på baggrund af myndigheds §141 handleplan. 
   
Som socialfaglig medarbejder i Generationernes Hus bliver du en del af et nyt og spændende hus, hvor vi vægter fællesskabet på tværs af funktionsniveau og generationer højt. Du skal være med til at skabe rammerne for en værdifuld hverdag, med fokus på mestring, for beboerne i handicapboligerne – og du skal finde det motiverende at være en del af en proces, hvor vi også vil udvikle det tværfaglige samarbejde på tværs af de tre velfærdsområder.

Huset giver enestående muligheder for, at beboerne i handicaptilbuddet sammen med børn, unge, ældre og familier kan tage på fælles udflugter, lave mad og aktiviteter.

Her i juni 2022 har vi haft besøg af hendes majestæt Dronningen og vi har også afviklet en generationsfestival d. 11/6. Begge arrangementer til stor glæde for beboerne i huset.

Det er derfor også en ambition, at vi fremadrettet får udviklet mere på disse fælles aktiviteter – både de store fællesarrangementer for hele huset og de små hverdagsbegivenheder med få deltagere.
Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område.

Din profil:

  • Har en relevant uddannelse som eks. socialpædagog, psykomotorisk terapeut eller anden relevant uddannelse.
  • Bidrager med en stærk faglighed og gerne erfaring med målgruppen.
  • Har lyst og interesse i at være med til at opbygge Generationernes Hus
  • Har stærke samarbejdsevner og ønsker at arbejde på tværs af faggrænser
  • Har gode kommunikative evner og erfaring med elektronisk dokumentation, gerne i CSC
  • Er engageret og motiveret i dit arbejde
  • Er positiv i din tilgang til de mennesker du arbejder med, og kan være med til at skabe et sundt arbejdsmiljø
  • Er begejstret og kan få ting til at ske.


Derfor skal du vælge os:

Generationernes Hus er et enestående projekt og det første af sin art. Som socialfaglig medarbejder hos os, vil du få indflydelse på, hvordan vi, på handicapområdet, realiserer visionen og udvikler organisationen.  

Du bliver samtidig del af et ambitiøst pionerprojekt, og du vil opleve en spændende arbejdsplads med en alsidig hverdag, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen.

 

Om Generationernes Hus:

Generationernes Hus arbejder på tværs af tre magistratsafdelinger i Aarhus Kommune: Sundhed og Omsorg, Børn og Unge og Sociale forhold og beskæftigelse samt med Brabrand Boligforening.

Du kan læse mere om Generationernes Hus her:

www.generationerneshus.dk

https://www.instagram.com/generationerneshus/

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2022
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 30-37 timer


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Generationernes Hus, Kristian Dall, på tlf. 51576883 eller krd@aarhus.dk.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 15/8 2022.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 25/8 2022

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Thit Jensens Gade 3, Aarhus Ø
8000
Aarhus C
Tlf: 41857048
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2022
Udløber:
15-08-2022
Kviknummer:
LJA-83781380
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
22-08-2022
Region Midtjylland
Hedensted, Østjylland
Frist:
20-08-2022