192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-12-2021

Socialkonsulent

SUF Skallen søger en socialkonsulent, der vil være med til at skabe udvikling for unge


Brænder du for et socialfagligt job, hvor du arbejder med unge med komplekse psykosociale problemstillinger, og hvor du er med til at udvikle et spændende dagtilbud?

Vi søger dig, som kommer med solid erfaring og har en uddannelse som fx socialpædagog, socialrådgiver eller en anden socialfaglig baggrund med en grunduddannelse på bachelorniveau.


Et fuldtidsjob med fleksibilitet

SUF Skallen er et botilbud, som henvender sig til unge mellem 16 og 25 år med særlige komplekse psykosociale problemstillinger. Det er unge, som ønsker at bo selv, men som samtidig har behov for omfattende støtte for at få hverdagslivet til at fungere. De unge, der bor i en af vores lejligheder, får alle tilknyttet en eller to faste socialkonsulenter, som de kan modtage støtte fra døgnet rundt. Herudover har vi et dagtilbud, hvor de unge, som ikke er i gang med beskæftigelse eller uddannelse, kommer hver dag fra kl. 9-13.

Som socialkonsulent er det din opgave – i samspil med den unge – at få hverdagslivet til at fungere. Du er med til at koordinere den tværfaglige indsats, der foregår i tæt samspil med unge netværk, sagsbehandler, behandlere, jobcenter mm Din arbejdstid tilpasses du i samspil med dine kollegaer, de unges liv og aktiviteter i huset.

Du kommer til SUF Skallen på et tidspunkt, hvor vi er i fuld gang med at udvikle vores dagtilbud. Som nyansat socialkonsulent forventer vi derfor, at du fra første færd bliver en del af denne udviklingsproces, og at du kommer med kompetencer eller forudsætninger, der bidrager til udviklingen inden for fokusområder som fx kost, sundhed, kreativitet og fysisk træning.

Hendes bor vi

SUF Skallen holder til i en ældre, charmerende villa i Vanløse, der fungerer som vores daglige, faste base. Hver uge arrangerer vi fællesspisning for de unge, hvor de har mulighed for hyggeligt og socialt samvær med de andre unge og socialkonsulenterne. Herudover tilbydes de unge massage, ligesom vi løbende inviterer til fællesaktiviteter.


Jobbet som socialkonsulent

Som socialkonsulent hos SUF Skallen falder det dig naturligt at engagere dig fagligt og personligt i arbejdet med afdelingens omsorgssvigtede psykisk sårbare unge, hvor af du selv kommer til at være ansvarlig for 4-5 af de unge.

 Vi forventer, at du har kendskab til personlighedsforstyrrelser og erfaring i arbejdet med unge, der har et misbrug.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med 9 kollegaer og tager del i de øvrige arbejdsopgaver, som findes i huset. Stillingen indebærer skæve arbejdstider, der er tilpasset de unges liv. Du bliver en del af en organisation, hvor vi ikke arbejder 8-16, men er til rådighed 24/7. Mange oplever arbejdet som en livsform, hvor de kan agere, når de skal – og hvor der samtidig er fleksibilitet, frihed og indflydelse på egen arbejdsdag. I praksis betyder det, at du har en døgnåben telefon og selv planlægger din tid. Det er derfor helt afgørende, at du også privat har opbakning og forståelse for et arbejde, hvor du står til rådighed og har telefonen tændt.

Du får i vid udstrækning selv ansvaret for at planlægge din arbejdsdag, men der vil samtidig være obligatoriske mødeaktiviteter og opgaver i huset, som f.eks. ugentligt personalemøde, hvor du skal deltage.

Stillingen er en fuldtidsstilling, som stiller krav om, at du både kan arbejde selvstændigt og bidrage aktivt og forpligtende til teamsamarbejdet. Stillingen indebærer også, at du arbejder struktureret, koordinerende og målrettet i det dokumentationsarbejde, som vi vægter højt. Du kommer også til at arbejde med statusrapporter, og sammen med de unge er du med til at sætte delmål for indsatsen. Du bruger dine faglige metoder til at synliggøre den unges udvikling og resultater.  

Jobbet kræver desuden, at du har kørekort og egen bil.

SUF Skallen tilbyder dig:

Et stærkt team og fagligt miljø, hvor der er fokus på inddragelse og bæredygtige løsninger

Indflydelse og tilrettelæggelse af egen arbejdsdag

Løbende supervision, efteruddannelse og temadage

Sundhedsforsikring, gode ansættelses- og pensionsvilkår efter overenskomst med SL og DS

Ansøg hurtigst muligt og ring hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om SUF Skallen, kan du finde os på www.suf.dk eller kontakte lederen Henriette Høst – Madsen på t. 30 84 46 25 fra mandag den 3. januar 2022  

Stillingen søges via nedenstående link senest torsdag d 20. januar kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt mandag den 24. januar.


Kontakt

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

Ivar Lykkes Vej Ivar Lykkes Vej
3630
Jægerspris
Tlf: 30844706
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83150671
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed