227
227
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
227
227
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-06-2022

Socialkonsulent

SUF Skallen søger en socialkonsulent med faglig koordinator funktion, der vil være med til at skabe udvikling for unge


Brænder du for et socialfagligt job, hvor du arbejder med unge med komplekse psykosociale problemstillinger, og hvor du er med til at udvikle et spændende dagtilbud?

Vi søger dig, som kommer med solid erfaring og har en uddannelse som fx socialpædagog, socialrådgiver eller en anden socialfaglig baggrund med en grunduddannelse på bachelorniveau. Måske har du erfaring fra en dagbehandlingsskole, produktionsskole eller lignende.


Hvem er vi

SUF Skallen holder til i en ældre, charmerende villa i Vanløse, der fungerer som vores daglige, faste base. SUF Skallen er et botilbud, som henvender sig til unge mellem 16 og 25 år med særlige komplekse psykosociale problemstillinger. Det er unge, som ønsker at bo selv, men som samtidig har behov for støtte for at få hverdagslivet til at fungere. De unge, der bor i en af vores lejligheder, får alle tilknyttet en eller to faste socialkonsulenter, som de kan modtage støtte fra døgnet rundt. Hver uge arrangerer vi fællesspisning for de unge, hvor de har mulighed for hyggeligt og socialt samvær med de andre unge og socialkonsulenterne. Herudover tilbydes de unge massage, ligesom vi løbende inviterer til fællesaktiviteter. Herudover har vi et dagtilbud, Baghuset, som ligger i nabobygningen, hvor de unge, som ikke er i gang med beskæftigelse eller uddannelse, kommer lige nu tirsdag til fredag fra kl. 9-13, men på sigt også gerne om mandagen i samme tidsrum.

Du kommer til SUF Skallen på et tidspunkt, hvor vi er i fuld gang med at udvikle vores dagtilbud - Baghuset. Du vil blive en del af denne udvikling og blive tilknyttet til dagtilbuddet som faglig koordinator. Vi forventer derfor, at du fra første færd bliver en del af denne udviklingsproces, og at du kommer med kompetencer eller forudsætninger, der bidrager til udviklingen inden for fokusområder, som fx kost, sundhed, kreativitet og fysisk træning.


Jobbet som socialkonsulent med faglig koordinator funktion

Som faglig koordinator vil du være ansvarlig for planlægning og koordinerende for aktiviteter i Baghuset. Opgaver vil her være:

 • Daglig koordination af opgaver i Baghuset
 • Udarbejdelse af ugeskemaer og planlægning af moduler/aktiviteter
 • Ansvarlig for beskrivelse af formål og indhold i de forskellige aktiviteter
 • Åbning af Baghuset og gøre stedet klar til at tage imod de unge tirsdag til fredag
 • At være 2'er eller ”bagkant” ift. kollegaer på de moduler, der tilbydes tirsdag til fredag
 • Overordnet ansvar for Baghuset, herunder sørge for indkøb af ting, der er brug for ift. aktiviteter, indretning mm.
 • Deltage i personalemøde hver mandag, hvor du står for punkterne omkring Baghuset
 • Ansvarlig for intromøder med de unge og deres socialkonsulent
 • Ansvarlig for planlægning og lave aftaler ift. eksterne aktiviteter om fredagen
 • Ansvarlig for egne moduler
 • Sikre dokumentation af alle moduler i baghuset
 • Overdragelse af viden om de unges kompetencer I Baghuset til socialkonsulenterne i forbindelse med statusskrivelse

Den anden del er stilling er som socialkonsulent, hvor det falder dig naturligt at engagere dig fagligt og personligt i arbejdet med afdelingens omsorgssvigtede psykisk sårbare unge, hvor af du selv kommer til at være ansvarlig for 1-2 af de unge.

Som socialkonsulent er det din opgave, i samspil med den unge, at få hverdagslivet til at fungere. Du er med til at koordinere den tværfaglige indsats, der foregår i tæt samspil med unge netværk, sagsbehandler, behandlere, jobcenter mm Din arbejdstid i forhold til at være socialkonsulent tilpasser du i samspil med dine kollegaer, de unges liv og aktiviteter i huset.

Vi forventer, at du har kendskab til personlighedsforstyrrelser og erfaring i arbejdet med unge, der har et misbrug.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med 9 brugere og tager del i de øvrige arbejdsopgaver, som findes i huset. Du skal derfor være fleksibel og selv have øje for, hvor du kan bidrage og byde ind, særligt fordi det kan variere, hvor mange unge der er i Baghuset.

Du har selv ansvaret for at planlægge dele af din arbejdsdag, men der vil samtidig være obligatoriske mødeaktiviteter i Baghuset og Skallen, hvor du skal deltage.

Stillingen er en fuldtidsstilling, som stiller krav om, at du både kan arbejde selvstændigt og bidrage aktivt og forpligtende til teamsamarbejdet. Stillingen indebærer ogsaa, at du arbejder struktureret, koordinerende og målrettet ift. aktiviteterne i Baghuset samt ift. dokumentationsarbejde, som vi vægter højt. Du kommer også til at arbejde med tema- og modulbeskrivelser samt statusrapporter, hvor du sammen med de unge er med til at sætte delmål for indsatsen. Du bruger dine faglige metoder til at synliggøre den unges udvikling og resultater.  

Jobbet kræver desuden, at du har kørekort og egen bil.


SUF Skallen tilbyder dig:

Et stærkt team og fagligt miljø, hvor der er fokus på inddragelse og bæredygtige løsninger

Løbende supervision, efteruddannelse og temadage

Sundhedsforsikring, gode ansættelses- og pensionsvilkår efter overenskomst med SL og DS


Ansøg hurtigst muligt og ring hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om SUF Skallen, kan du finde os på www.suf.dk eller kontakte lederen Henriette Høst-Madsen på tlf. 30 84 46 25 frem til den 5. juli og igen fra mandag den 1. august 2022.

Stillingen søges via nedenstående link senest tirsdag den 16. august 2022 kl. 12.00.

Første samtale forventes afholdt torsdag den 25. august 2022. Anden samtale forventes afholdt fredag den 26. august eller mandag den 29. august 2022.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

Kastanie Alle Kastanie Alle
2720
Vanløse
Tlf: 30844625
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2022
Udløber:
16-08-2022
Kviknummer:
LJA-83760971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND
København, Storkøbenhavn
Frist:
25-08-2022