160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-12-2021

Socialpædagog eller SOSU til botilbuddet Løvstikkevej

Brænder du for arbejdet med udviklingshæmmede borgere, og søger du en spændende jobmulighed i et stærkt, tværfagligt team?
Er du ansvarlig og nærværende i dit møde med det enkelte individ, og drives du af at udvikle dig fagligt?

Så er du måske den kollega, som vi har brug for. Botilbuddet Løvstikkevej søger nemlig en engageret og ansvarlig pædagog, der vil være med til at skabe et meningsfuldt og værdigt liv for vores 36 beboere. Kendetegnet for beboerne er, at de har forskellige grader af udviklingshæmning, fysiske udfordringer og enkelte tilfælde af psykiatriske diagnoser.

Vores arbejde
På Løvstikkevej er beboernes livskvalitet vores centrale omdrejningspunkt. Det pædagogiske arbejde planlægges ud fra en tværfaglig tilgang til den enkelte beboers ønsker, ressourcer og behov. Her er der brug for omfattende pædagogisk støtte, omsorg og sundhedsmæssig pleje. Det kræver, at du som pædagog er nærværende, har overblik, kan kommunikere tydeligt og støtte borgeren i forhold til en struktureret dagligdag.

Du bliver tilknyttet som kontaktperson, hvor du bl.a. er ansvarlig for beboerens handleplan, baggrundsbeskrivelse, beboerøkonomi og dialog med pårørende, læge og andre samarbejdspartnere.

På etagerne arbejder vi teambaseret med teammøder hver anden uge, hvor selvstyring og uddelegering af opgaver og ansvar er en naturlig del af samarbejdet. Vi lægger vægt på, at alle på botilbuddet er medansvarlige for at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives og motiveres til at bidrage med de kompetencer, vi hver især besidder. Vi benytter os også af temadage og intern supervision som metode til at udvikle og fastholde et højt fagligt niveau, samtidig med at alle faste medarbejdere uddannes i neuropædagogik på diplomniveau.

Vi forventer, at du

 • er uddannet pædagog eller SOSU med erfaring fra specialområdet eller en lignende stilling
 • er god til at opbygge relationer, er nysgerrig på andre mennesker og har stor lyst til at skabe resultater i fællesskab med kollegaer og borgere
 • kan reflektere over egen praksis og bidrage til udvikling af de fælles faglige tilgange
 • har gode evner til at kommunikere og dokumentere, og har basale it-kundskaber
 • er velbevandret i dokumentationsarbejde og i udarbejdelse af metodebeskrivelser og pædagogiske planer
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret, fx i relation til borgere med udadreagerende adfærd
 • trives i en travl og uforudsigelig hverdag
Vi tilbyder

 • grundig onboarding og sidemandsoplæring
 • godt teamsamarbejde og kollegial sparring, hvor vi prioriterer ”at løfte i flok”
 • en engageret kollegagruppe, som brænder for at gøre en forskel for vores fantastiske beboere
 • temadage, kurser og supervision for at fastholde et højt og fagligt niveau (fx konflikthåndtering)
 • uddannelse i neuropædagogik på diplomniveau
 • ansvar og indflydelse på egne opgaver
 • en stabil ledergruppe der arbejder tillidsbaseret
 • fokus på trivsel og arbejdsmiljø
Din kommende arbejdsplads
Du vil have din daglige gang på Løvstikkevej i København S. Botilbuddet er hjem for 36 beboere i alderen 32-82 år. Huset er fordelt på tre etager, hvor der bor 12 beboere på hver etage i hver sin lejlighed. Boligerne er nybyggede, og der er indrettet fællesrum, spisestue og køkken og store altaner på hver etage.

Organisatorisk er Løvstikkevej en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik, som er et samlet center bestående af otte botilbud med omkring 380 borgere og ca. 430 fastansatte medarbejdere. Du kan læse mere om Løvstikkevej og COS her.

Løn- og ansættelsesforhold
Vi søger en pædagog eller SOSU-assistent/hjælper til en fast stilling på 37 timer ugentligt. Da vi er et botilbud, må du regne med skiftende vagter mellem kl. 07-23.00 og arbejde hver tredje weekend. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er ledig fra den 1. februar 2022. Vi indhenter referencer og straffeattest inden ansættelse.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Christian Gotfredsen på 2494 0009 eller afdelingsleder Ronnie Gryberg på 2939 9450.

Søg via linket senest søndag den 19. december 2021
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 52 eller efter aftale.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21269913
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
19-12-2021
Kviknummer:
LJA-83044251
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed