192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herning Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 12-01-2022

Socialpædagog med øje for udvikling

Bliv en del af et døgntilbud, med fokus på høj faglighed og trivsel for både borgere og medarbejdere.
Nørrevænget er en del af Herning Kommunes tilbud til mennesker med autisme spektrum forstyrrelser. Vi ligger i rolige omgivelser i Vildbjerg.
Organisatorisk hører vi sammen med Botilbuddet Mosaikken, Bofællesskabet Thrigesvej og Dagtilbuddet Fortuna. Vi har nu en ledig stilling vi ønsker at besætte med en fagligt dygtig medarbejder.

Nørrevænget startede 1. juni 2018 og danner ramme for 9 pladser efter SEL §107 midlertidige botilbud, 1 plads efter SEL §108 længerevarende botilbud med integreret helhedstilbud og en aflastningsplads.
For de borgere der bor på Nørrevænget er målet at samarbejde om at afdække ressourcer, udvikle kompetencer og mestringer og klargøre borgerne til et så selvstændigt og meningsfyldt liv som muligt.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer, ønsker og mål etableres en dagligdag, der tager sigte på individuel udvikling af færdigheder. Helt overordnet er den pædagogiske opgave at opnå et samarbejde med borgeren. Det er ofte et spændende og udfordrende arbejde for medarbejderen at opnå dette, fordi det betyder at du skal samarbejde med mennesker der på mange måder tænker, handler og ”er i verden” på en væsentligt anderledes måde, end du er som neurotypisk.
Vi vil skabe de bedste betingelser for, at borgeren oplever et liv med meningsfuldhed og trivsel – og vi er bevidste om at det ofte vil være meget svært at bruge os selv, vores egne normer og livsanskuelser som guideline for dette. Derfor skal indsatsen bygge på en ydmyg, men tydelig tilgang, hvor vi imødekommer borgerens virkelighed.” Det stiller store krav til din relationskompetence, faglighed og samarbejdsevne.

Om os:

 • Vi arbejder målrettet med at afklare ressourcer, justere mål og støtte og finde nye veje til at sikre at borgeren opnår de erfaringer og kompetencer, der gør dem i stand til at flytte
 • Det ligger os på sinde at vi altid møder borgerne med accept, venlighed, respekt, og faglighed.
 • Vi arbejder på at blive så overflødige som muligt, i borgerens liv.
 • KRAP og neuropædagogik danner basis for den tilgang vi har til at samarbejde med borgerne. Det betyder at vi prøver at se bag om adfærden og undersøge mestringsstrategier.
 • Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med høj faglighed og et omfattende introduktionsprogram, så du er klædt godt på til opgaven.
 • Vi er en medarbejdergruppe med en stor opmærksomhed på hinanden, vi VED hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er!

Om dig:
 • Som medarbejder hos os er det nødvendigt at du i samarbejde med kollegaer kan opbygge, tilpasse og vedligeholde en struktur, der skaber mening for borgeren.
 • Du skal være villig til at arbejde struktureret og kunne trives med at navigere i det spillerum der skabes i strukturer og rammer, da vi ikke har metodefrihed!
 • Du har flair for og erfaring med dokumentationsarbejdet.
 • Du skal gerne have erfaring med autisme
 • Du har erfaring med borgere der opnår kompetencer til at flytte i egen bolig og med modtagelse af nye borgere, der i en periode har brug for et døgntilbud.
 • SSA: Du skal være motiveret for at indgå i arbejdet med at dosere borgernes faste medicin, være tovholder på sundhedsfaglig dokumentation og derudover indgå i det pædagogiske arbejde med borgerne.
Arbejdet er i skiftende vagter (for nuværende med arbejde hver 2. weekend i lige uger), i helligdage og ferier, da vi er et døgndækket tilbud.
Stillingen vil have et ugentligt timeantal på 30 timer.
Tiltrædelse sker pr. 1. marts 2022.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Ansøgning gerne med udtalelser, samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside.

Frist
Ansøgningsfristen er den 24. januar kl 8
Samtaler forventes afholdt den 28. januar 2022

Evt. yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
 • afdelingsleder Nørrevænget, Laura Farcinsen, novlf@herning.dk, telefon 22 39 57 12.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Kontakt

Herning Kommune

Ringkøbingvej 112
7400
Herning
Tlf: 96282828
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2022
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83217895
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed