160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Norddjurs Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 04-12-2021

Socialpædagog og evt. ergoterapeut søges til Nærheden - 37 timer ugentligt

Formår du at skabe trivsel og udvikling via gode stemninger blandt borgere og kollegaer? Og kan du bidrage til, at alle får et meningsfuldt arbejdsliv, ved at udføre arbejdsopgaver sammen med en gruppe borgere, med forskellige funktionsnedsættelser?

Vi søger 2 medarbejder. Du kan være socialpædagog eller evt. ergoterapeut med specialpædagogiske erfaring.  

Nærheden er et aktivitets- og beskæftigelsestilbud, som laver dagsbeskæftigelse for borgere med nedsatte funktioner og med særlige behov. Vi søger medarbejder, som er struktureret og målrettet i deres opgaveløsning og samtidig formår at inddrage borgerne i arbejdsopgaver. Vi foretrækker, at du har specialpædagogisk erfaring og gerne herunder autisme. Det vil være en fordel, hvis du har en kreativ profil og/eller har it kompetencer.  

 

Om Nærheden

Vi arbejder fordelt på forskellige teams, hvor borgerne er inddelt efter interesser og kompetencer. Pt. har vi ca. 90 borgere indskrevet, der hver især har brug for støtte af forskellig karakter. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor vi inddrager borgerne i deres egen udvikling. Vi arbejder med afsæt i stærk faglighed, hvor udviklingsmål er omdrejningspunktet for en struktureret arbejdsproces.

På Nærheden ønsker vi at anerkende borgerne for dem de er og at inddrage dem i deres egen udvikling. Vi tror på at fællesskabet giver mulighed for at udfolde egne evner og samtidig skaber grundlag for livstilfredshed.

 

Om Jobbet:

Du bliver ansat i Område Grenå, som består af botilbud, STU, bostøtte og dagsbeskæftigelse, som er Nærheden, Mellemgården og Serviceholdet.

Din primære arbejdsopgave, vil være på Nærheden i vores aktivitetsgrupper.  

Aktivitetsgrupperne består primært af borgere der er visiteret til §104, som omhandler at indgå i meningsfulde aktiviteter i løbet af arbejdsdagen. En væsentlig del af din dagligdag består i at se den enkelte borger, samt at støtte og igangsætte meningsfulde aktiviteter med udgangspunkt i borgeren og borgerens ønske. En del af jobbet er at hjælpe borgeren med personlig hygiejne. Dine kollegaer har forskellige faglige baggrunde og erfaringer indenfor det pædagogiske og sundhedsfaglige område.

Du bliver en del af en organisation, hvor du får stor frihed til at prøve udviklingstiltag af, og hvor vi gerne ser at medarbejderne tør og vil tage ansvar.  

 

Du kan forvente:
 • Et ambitiøst og åbent ledelsesteam, med fokus på samskabelse og udvikling
 • Kreative kollegaer, der gerne vil arbejde på tværs med projekter og udviklingstiltag
 • Dynamiske kollegaer, der samarbejder ud fra værdier som åbenhed og dialog
 • En organisation, der vægter faglighed og kvalitet
 • En arbejdsplads, hvor du i høj grad kan være med til at udvikle organisationen

 

Vi forventer, at du:
 • Har specialpædagogisk viden omkring målgruppen eller anden relevant erfaring
 • Ser dokumentation som en integreret og højt prioriteret del af det pædagogiske arbejde
 • Arbejder anerkendende og konfliktnedtrappende
 • Er klar og tydelig i din kommunikation, både verbalt og nonverbalt
 • Er vedholdende og kan arbejde med det lange seje træk
 • Kan skabe relationer, der kan føre til udvikling for borgerne
 • Har kørekort. Kan køre minibus, hvilket kræver et almindeligt kørekort. Der er transport til og fra dagsbekæftigelsen.

 

Arbejdstid: I tidsrummet 7:30 - 15:30 på alle hverdage

Ansøgningsfrist: 17. december 2021

Ansættelses samtaler afholdes tirsdag den 21. december 2021

Tiltrædelse: 01. februar 2022 eller snarest muligt.  

 

Kontakt:

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte leder af Område Grenå Mikael Eggert Jørgensen mobil 93 89 01 90.

 

Vores Norddjurs 
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs. 

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks

Kontakt

Norddjurs Kommune

Fabrikvej, 8
8500
Grenaa
Tlf: 93890190
Praktisk information
Oprettet:
04-12-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-83054136
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed