192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svendborg Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 09-01-2022

Socialpædagog søges til fagligt spændende miljø på Botilbud Ryttervej


Interesserer du dig for både det specialiserede socialområde og for at arbejde tværfagligt med mennesker med funktionsnedsættelser? Har du erfaring med at omsætte socialfaglige bestillinger til delmål og har du stærke kompetencer i struktur og organisering?
- Så kan du måske blive vores kommende socialpædagog og en del at Botilbud Ryttervejs tværfaglige kompetencer.

Ryttervej er et botilbud for 40 voksne borgere med funktionsnedsættelser. De har forskellige handicap af såvel fysisk, psykisk som social karakter. Deres behov og kultur nødvendiggør stor rummelighed i forhold til normalitetsbegrebet, livsstil, normer og rutiner.
Ryttervej vil være det attraktive tilbud, hvor personalet og miljøet er kendetegnet ved en anerkendende tilgang til beboerne, pårørende og kolleger. Vi arbejder rehabiliterende, og med fokus på etik.
Vi ønsker en arbejdsplads, hvor udvikling og høj faglighed er det centrale, og hvor seriøsitet og humor går hånd i hånd. En arbejdsplads med en ånd, der er præget af viljen til at løfte i flok, engagement og arbejdsglæde.
Vi arbejder ud fra den lærende organisations principper. Der arbejdes teambaseret og tværfagligt, hvor personalekategorierne er pædagoger, social - og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeut, omsorgsmedhjælpere, social - og sundhedshjælpere samt teknisk/administrativt personale.

Alle på Ryttervej arbejder ud fra en pædagogisk tilgang. Medarbejdere i de pædagogiske teams arbejder, trods forskellige uddannelser, med samme opgaver. Det betyder, at alle støtter beboerne med personlig hygiejne og andre dagligdags opgaver, men med forskelligt fagligt fokus.

Du vil komme til at arbejde i et team med 3 andre pædagoger, en ergoterapeut, en Social- og sundhedsassistent og en medhjælper. I har ansvaret for at skabe rammen for arbejdet med 6-7 beboere. At omsætte bestillinger fra Myndighed til praksis. Pædagogernes opgave er at beskrive pædagogisk praksis, så alle faggrupper kan arbejde efter det. Vores faglige fundament er KRAP, Low Arousal og Neuropædagogik. Godt krydret med indspark fra det sundhedsfaglige og terapeutfaglige.
Teamet holder møde hver 14. dag og har to årlige teamdage.
4 gange om året er der pædagogmøde på tværs af Ryttervejs team. Eksempler på emner: Seksualitet, magtanvendelse, Low Arousal og SMARTE mål.
Teamets pædagoger har ligeledes 4 årlige møder, hvor der arbejdes med de pædagogiske metoder fx KRAP-skemaer.

Det vil være en forudsætning, at du har interesse for at arbejde med mennesker med multiple funktionsnedsættelser, der har et stort plejebehov. Erfaring med målgruppen vil være en fordel.
Vi vægter pædagogisk skriftlighed højt. Derfor vil du i forbindelse med ansættelsessamtaler få 30 min. forberedelsestid til et skriftligt oplæg ud fra en case.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst, herunder aftale om ny løn.
Ved ansættelse i stillingen indhentes en privat straffeattest.
I Svendborg Kommune er der røgfri arbejdstid, hvilket betyder, at du ikke ryger i arbejdstiden, hverken indendørs, udendørs eller uden for matriklen.Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 58.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Kontakt

Svendborg Kommune

Stenpladsen, 5
5700
Svendborg
Tlf: 51662778
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2022
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83199264
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed