230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Glostrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-07-2022

Socialpædagog søges til spændende job i KABS KASA

Socialpædagog søges til spændende job i KABS KASA 

I KASA tilbyder vi fast stilling 37 timer ugentligt pr. 1. oktober 2022 eller snarest herefter til socialpædagog med stærk faglig identitet og som brænder for arbejdet med socialt udsatte mennesker.

KABS KASA er et ambulant dagbehandlings tilbud til mennesker med psykiatriske diagnoser og problemstillinger samt et samtidig, og måske, aktivt misbrug. Misbruget kan være både alkohol og stof og i KASA varetages også substitutionsbehandling.

 Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team med specialiseret viden indenfor dobbeltdiagnoseområdet og med plads til dine ideer og initiativer.

 Sammen med den øvrige personalegruppe, har du en betydelig rolle i forhold til afdelingens daglige drift. Du skal fungere som behandler for en gruppe borgere, hvor borgerens egne mål er i skaber rammen for behandlingen. Arbejdsopgaver medfører blandt andet at have individuelle samtaler med borgeren, dokumentere, koordinere, delegere og følge op på den enkelte brugers behandling.  Dette sker i samarbejde med borgeren, det tværfaglige behandlerteam, de pårørende samt den kommunale myndighed.

 En del af behandlingen består af individuelle samtaler med borgerne, som vi forventer du har erfaring med. Samtalerne vil være en veksling mellem borgeren fremmøder i afdelingen, men kan også foregå som udekørende opgaver i form af hjemmebehandling. Dertil vil du også indgå i teamet omkring KASAs miljøterapeutiske cafe.

 Psykiatrisk kendskab samt erfaring med marginaliserede grupper, herunder erfaring med misbrugsbehandling, er en fordel.

Behandlingen tager udgangspunkt i den kognitive referenceramme og motiverende samtale (MI).

Det er en fordel at du kan lide at arbejde tværfagligt, og at du har let ved at strukturere din arbejdstid og prioritere opgaverne.  Hverdagen indebærer ofte håndtering af mange forskellige komplicerede opgaver på èn gang, som skal løses både selvstændigt og i samarbejde med teamet og ofte kræves fantasi og flair for utraditionelle løsninger.

 Skriftlighed er en del af kerneopgaverne og det er en forudsætning, at du kan formulere dig fagligt på skrift.

 Behandlerteamet i KASA indgår regelmæssigt i ekstern supervision og KABS tilbyder gode muligheder for kurser og faglig opdatering. Som nyansat i KABS tilbydes grundig introduktion til organisationen samt mentor ordning i afdelingen.

Personalegruppen består af en afdelingsleder, en behandlingskoordinator, tre pædagoger, to socialrådgivere, en psykolog, to social- og sundhedsassistenter og to sygeplejersker samt psykiatrisk speciallæge.

Stillingen er normeret til 37 timer ugl. Tiltrædelse 1. oktober 2022. Kørekort er et krav. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du bedes sende din ansøgning samt kopi af eksamens- og autorisationsbevis elektronisk.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 22. august kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag d. 25. august 2022

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Anne Lentz på mail anne.lentz@glostrup.dk eller mobil 23292117

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Glostrup Kommune

Nordre Ringvej 69
2600
Glostrup
Tlf: 23292117
Praktisk information
Oprettet:
18-07-2022
Udløber:
22-08-2022
Kviknummer:
LJA-83839571
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Studenterrådgivningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
11-08-2022
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
16-08-2022
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2022