191
191
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
191
191
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juulskov Huset

|
Fyn
|
Indrykket 14-12-2021

Socialpædagog til barselsvikariat

Vil du være med til at levere en høj kvalificeret og systematisk behandlingsindsats?
Er du professionel og fagligt velfunderet? Så er Juulskov Huset måske din kommende arbejdsplads?


Juulskov Huset i Nyborg Kommune søger 1 socialpædagog til barselsvikariat med opstart snarest muligt eller senest 1. marts  2022.

Juulskov Huset varetager behandlingen og understøtter udviklingen af børn og unge, som har været udsat for svære opvækstvilkår. Børnene er ofte i fejludvikling på de følelsesmæssige, sociale, og kognitive områder med stort behov for omsorg og tryghed. Derfor kræver indsatsen overfor det enkelte barn en forudsigelig dagligdag og massiv støtte til at komme i trivsel og udvikling. Børnenes hverdag er struktureret individuelt i voksen styrede rammer for at minimere ydre og indre kaos.

Juulskov Huset er et højt specialiseret tilbud i Region Syddanmark under Nyborg Kommune.  Det er en åben institution, som både rummer en behandlings- og en nærmiljøafdeling. I nærmiljøafdelingen arbejdes der med intensiv rehabiliterende familiestøtte, både i hjemmet og på Juulskov Huset. Derudover er Juulskov Huset en akut- og aflastningsinstitution. Endvidere varetager vi overvåget og støttet samvær i dejlige omgivelser.

Fokus og mål er forskellige for familier og børn. Fælles er, at vi tager afsæt i den kommunale handleplan, som er defineret fra myndigheden. Behandlingsarbejdet tilrettelægges ud fra det enkelte barns behov, udviklingspotentiale og nærmeste udviklingszone.  At opnå og leve op til målene for børnene er vores kerneopgave. 

Pædagogisk- og behandlingsmæssigt tager vi afsæt i den neuroaffektive udviklingspsykologi med anvendelse af differentierede pædagogiske tiltag, lige fra miljøterapi, neuro- og strukturpædagogik, samt Theraplay inspirerede tilgange.

Juulskov Huset er beliggende i Refsvindinge omgivet af smuk natur og rolige omgivelser.

Ønsker til vores kommende kollega:

 • Du er uddannet pædagog.
 • Du har gerne erfaring, eller stor passion for at indgå i familiearbejde, hvor du er kontakten til forældre og tætte pårørende samt tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Du er systematisk og kan bevare overblik på behandlingsplaner, således at de udmøntes i praksis, og i overensstemmelse med beslutninger i behandlingsteamet.
 • Du arbejder bevidst med konfliktnedtrapning.
 • Du er i stand til at bevare ro og overblik, også i komplekse situationer.
 • Du er struktureret og organiseret.
 • Du er nærværende og omsorgsfuld.
 • Du er anerkendende, værdsættende og tror på den gode intention.
 • Du har kørekort.
   
Vi tilbyder: 
 • En fantastisk børnegruppe med individuelle og fælles gode ressourcer.
 • Et tæt samarbejde til børnenes familie.
 • Et tværfagligt samarbejde til skole og myndigheder.
 • Et stærkt team af faglige kompetente kolleger med fælles faglig platform, og stor lyst til at udvikle det daglige behandlingsarbejde.
 • Supervision
 • En ledelse, hvor der er stort fokus på personalets trivsel, udvikling og retning, samt Juulskov Husets udvikling og værdigrundlag.
   
Der er altid børn på Juulskov Huset, hvorfor huset altid har et vågent nathold. Udover pædagoger og studerende har huset 2 psykologer, 2 pedeller, en køkkenassistent, en rengøring, administration og ledelse.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 37 timer pr. uge og er med blandede vagter i hverdage samt hver anden weekend for nuværende, som går mellem kl. 7.00 til senest kl. 23.00, hvor natholdet møder.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Søren Kjær Hansen på tlf. 2383 1029 / skha@nyborg.dk eller leder Tine Lundgreen på tlf. 2490 2052 / tilu@nyborg.dk.

Ansøgningsfrist er torsdag 20. januar 2022, kl. 8.00.
Samtaler forventes gennemført onsdag 26. januar 2022. 
Tiltrædelse er snarest muligt eller senest 1. marts 2022


Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=03e9ce57)

Kontakt

Juulskov Huset

Skolevænget 4
5853
Ørbæk
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2021
Udløber:
18-01-2022
Kviknummer:
LJA-83095835
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed