230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Psykiatrisk Center Nordsjælland

|
Nordsjælland
|
Indrykket 03-08-2022

Socialpædagog til fast nattevagt på afsnit 5641 på De Særlige Pladser i Frederikssund

Drømmer du om at arbejde et sted, hvor der er tid til patienten, dygtige kolleger og nytænkende tilgang til behandling samt nærværende ledelse? Så skal du læse videre her.

”Min motivation for at være på De Særlige Pladser er, at det er tydeligt at vores behandling og tilgang virker. Vi får nogle af kommunernes mest syge borger videre i livet, med mindre misbrug og mere psykisk stabile.”

- Christina, socialpædagog

På De Særlige Pladser baner vi vej for, at særligt sårbare patienter - både med og uden misbrug - får det bedst mulige behandlingstilbud på tværs af region og kommune. Her arbejder vi tværfagligt sammen med afsæt i den enkelte patients liv og udfordringer.

Og vi mener, når vi siger, at vi arbejder patientorienteret. Hos os er vores patienter med til at planlægge deres behandling i samråd med os og kommune.

Din rolle og faglighed
Du bliver kontaktperson for patienter, der primært har diagnoser indenfor skizofreni-spektret, hvor du i samarbejde med patienten, og dine kolleger, tilrettelægger aktiviteter, der er meningsfulde og understøtter behandlingsplanen. Der er rig mulighed for at spille ind med dine faglige kompetencer.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med deeskalering/low arousal. På De Særlige Pladser kan vi opleve patienter med udadreagerende adfærd, hvor fastholdelse og i yderste konsekvens bæltefiksering kan være nødvendigt.

Vi tilbyder gode muligheder for at sætte dit præg på afsnittet, og så sætter vi stor ære i at have en god og konstruktiv tone.

”Vi taler pænt til hinanden. Både personale og patienter. Vi møder hinanden. For det er noget af det, der er svært, men vi har en tilgang hvor vi støtter hinanden og har tiden til at være der for hinanden.”

- Sabina, specialsygeplejerske

3 gode grunde til at søge job hos os

  • Grundig introduktion. Vi prioriterer en grundig introduktion til jobbet og psykiatrien generelt. Du bliver tilknyttet en mentor, som hjælper dig med stort som småt i din første tid. Vi giver løbende supervision, så du bliver dygtigere og sikrer at du bliver godt klædt på til at varetage jobbet.
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling. Du lærer at behandle patienter med forskellige diagnoser og får indsigt i dygtige kollegaers faglige kompetencer.
  • Høj sikkerhed. Vi går op i hinandens sikkerhed og har løbende undervisning i konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker, så vi hele tiden er opdateret med de seneste greb. Vi har et tæt samarbejde med politiet, og for at understøtte personalets sikkerhed, har vi en sikkerhedsmedarbejder til stede døgnet rundt.
”Det er de færreste steder man får så grundig en intro.”

- Birgitte, socialpædagog

Om De Særlige pladser
De Særlige Pladser ligger på Frederikssundsvej 30 i Frederikssund. Her er tre åbne psykiatriske afsnit med plads til 42 patienter. På hvert afsnit er vi ca. 35-38 medarbejdere. Vi har tilknyttet psykiater hele døgnet.

Vi har patienter, som har været indlagt både i den retslige psykiatri og den lukkede psykiatri, og nogle patienter har behandlingsdomme. Psykiatriloven gælder også her på De Særlige Pladser. Afsnit 5641 tilbyder også skærmpladser til patienter, som har et ekstra behov for intensiv psykiatrisk pleje.Løn og vilkår
Stillingen er til besættelse snarest muligt efter aftale.

Hos os skal der både være plads til arbejdsliv og privatliv. Du skal dog være opmærksom på, at vi er et døgnafsnit, hvor vi både har dag-, aften- og nattevagter samt weekendvagter.

Den ledige stilling er primært nattevagter, efter nærmere aftale. 7/7 er en mulighed, hvis du ønsker det.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.Vil du vide mere?
Har du lyst til at komme på besøg eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sara Toor på 21 67 05 11.

Besøg også vores hjemmeside, og hør os fortælle mere om arbejdspladsen.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsespapirer via linket på siden senest den 4. september 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Frederikssundsvej 30
3600
Frederikssund
Tlf: 38643335
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
04-09-2022
Kviknummer:
LJA-83894361
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce