187
187
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
187
187
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-10-2021

Socialpædagog til Hybelinstitutionen

Københavns Kommunes Hybelinstitution for unge søger en socialpædagogisk medarbejder.

Hvem er vi
Hybelinstitutionen er et socialpædagogisk tilbud til 98 unge mellem 15-23 år med behov for anbringelse efter Servicelovens § 66 eller efterværn efter § 76. Tilbuddet er forankret i Center for Brobyggende, Rådgivende og Fleksible Indsatser (BROFI) Borgercenter Børn og Unge, Socialforvaltningen, Københavns Kommune.

Målgruppen
Ungegruppen har forskellige udfordringer, men fælles for dem er, at de er vokset op i utilstrækkelige omsorgsmiljøer og har oplevet svigt og brud igennem deres opvækst. Det kommer ofte til udtryk ved utrygge tilknytningsmønstre og måder at passe på sig selv i relation til andre, der kan udfordre dem på mange arenaer.

Vores opgave er at støtte dem i at danne nye erfaringer med kontakt og relation og bygge bro til bl.a. uddannelse og beskæftigelsestilbud, fritids- og foreningsliv og netværk.

Det overordnede formål med den socialpædagogiske indsats i Hybelinstitutionen er, i samarbejde med den unge, deres forældre + øvrige netværk og anbringende myndighed, at drage omsorg for den unges trivsel, udvikling og læring med henblik på at styrke den unges evne til at mestre et selvstændigt voksenliv.

Om lokalenheden Nordvest
Lokalenhed Nordvest har forskellige typer boformer, der kan matche de unges behov. De unge kan tilbydes, selvstændig bolig, delebolig og opgangsfællesskab. Boligerne er primært placeret i KBH NV, hvorfra vi også har vores administration og base for medarbejdere.

Stillingen har både afsæt i vores opgangsfællesskab og ude i de unges hjem. Derfor skal du som medarbejder både kunne støtte op om fællesskaber i vores opgangsfællesskab, men også kunne indgå i en 1:1 kontakt med de unge, der bor i vores selvstændige lejligheder.

Du skal have fornemmelse for respektfuldt at balancere mellem de unges grænser og hjemlige base, samtidig med en insisterende tilgang til at opnå kontakt og samarbejde. Stillingen stiller krav til din evne til at agere selvstændigt og samtidig indgå i teams og arbejde ud fra fælles vedtagne pædagogiske strategier og mål.

Arbejdet tager udgangspunkt i et fagligt grundlag, der baserer sig på tilknytningsteori og empowerment, men trækker på viden mange steder fra for at imødekomme differentierede behov hos de unge.

Vi udarbejder analyser ud fra en tilknytningsteoretisk forståelse af de unges vanskeligheder og søger at styrke deres mestring gennem empowerment tænkningen med omsorg, ansvarlighed, respekt og vedholdenhed, som værdier i vores daglige arbejde

Vi arbejder målrettet med inddragelse af de unge, så deres indsigt i egne vanskeligheder er med til at målrette den pædagogiske indsats, og sikre dem kompetencer til et selvstændigt voksenliv.

Arbejdet med de unge stiller store krav til vores evne til at se bag om de unges adfærd og forstå deres invitationer til samspil. Det forudsætter et højt refleksivt niveau hos alle medarbejdere, samt en lyst- og evne til at få øje på vores egen andel i samspillet, når vi arbejder med udvikling af de unges relationskompetencer.

Vi lægger vægt på, at du

 • Har et anerkendende syn på dine medmennesker, er empatisk, rummelig og forstående i din tilgang til de unge og deres familier
 • Evner selvstændigt at tilrettelægge dit arbejde og kan bevare overblikket
 • Har et solidt fagligt fundament, gerne med indgående kendskab til tilknytningsteori og neuroaffektiv praksis
 • I en faglig kontekst sammen med kolleger kan analysere og vurdere komplicerede problemstillinger og bidrage til kvalificeringen af indsatserne for de unge
 • Evner at sætte din faglighed i spil både i den direkte kontakt og i samspillet med dit team og samarbejdspartnere
 • Både kan, og vil, tage imod supervision og faglig ledelse i tilrettelæggelsen af dit arbejde
 • Har stærke skriftlige kompetencer og har lyst til at arbejde ud fra pædagogiske mål og dokumentere din praksis
 • Er ansvarsbevidst, fleksibel og kan agere koordinator i en ungs liv i samarbejdet med mange forskellige aktører
Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med fagligt kompetente og engagerede kolleger, hvor der er rum til nye tanker og kreative løsninger
 • Tæt samarbejde omkring arbejdet med de unge, forældre, netværk og de ressourcer og tilbud, der er relevante i det lokale miljø, hvor den unge bor
 • En afvekslende hverdag med gode muligheder for udvikling og høj grad af indflydelse og ansvar
 • En dynamisk og udfordrende arbejdsplads i stadig udvikling med et stort fokus på undervisning og løbende opkvalificering
 • Supervision
Yderligere oplysninger:
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Lotte Malm Larsen på 4044 8466 den 29. oktober kl.15.00-16.00 eller den 4. november kl.10.00-11.00.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat senest den 1. januar 2022.

Stillingen er tilknyttet lokalenheden Nordvest.

Arbejdstiden er fleksibel ansættelse placeret i hverdage mellem kl. 7.00 og 22.00. Der kan forekomme arbejde på helligdage og nogle af timerne er afsat til bofællesskabet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedlægge udførligt CV, uddannelsesbevis og øvrige relevante bilag.

Søg via nedenstående link senest fredag den 11. november 2021
Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 19. november kl. 9-16 med mulighed for anden runde onsdag den 24. november kl. 9-11.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 24940009
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2021
Udløber:
11-11-2021
Kviknummer:
LJA-82834572
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed