160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 02-06-2022

Socialpædagog til Rast

 

RAST (Rø Aktivitets- og SamværsTilbud) søger socialpædagog til 35 timers stilling. 
Arbejdestider mandag til fredag i tidsrummet 08:00-15:00.

På vores aktivitets- og samværstilbud yder vi støtte til mennesker med psykisk og/eller fysisk handicap.
Vi værner om den enkelte brugers personlige værdier og livskvalitet med fokus på læring og udvikling ud fra egne kompetencer.

Se lidt mere om os her;
Interaktiv Projektor fra Aktiv Interaktiv - Indslag på TV2 Bornholm - YouTube
www.youtube.com/watch?v=r69utTMgaXo

Ring meget gerne til Maria Ursin (faglig koordinator på RAST) mobil: 20686041 eller Natasja (Leder af Bo- og dagtilbuddet) mobil: 30388331 og book et besøg ved interesse i stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-08-2022.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 30-06-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt Uge 27
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Natasja Rikke Sander Mortensen på 56926263 eller 30388331.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.
 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Bornholms Regionskommune

Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2022
Udløber:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83683269
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce