180
180
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
180
180
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 05-08-2022

Socialpædagogisk medarbejder til Bofællesskabet Myrholmsvej

Om jobbet:

Bofællesskabet Myrholmsvej søger en uddannet medarbejder i en 37 timers stilling til Bofællesskabet Myrholmsvej pr. 1/10-2022.

Bofællesskabet Myrholmsvej er et lille botilbud til voksne med udviklingshæmning og livstruende overvægt, som kan klare en stor del af livet med begrænset vejledning og støtte efter §85. Der er 10 boliger til rådighed.

Bofællesskabet Myrholmsvej arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: Troværdighed, respekt og engagement og har et fælles værdigrundlag på tværs af Voksne Job og Handicap, som er beskrevet i Fælles Fagligt Fundament. Det skaber rammen om en faglig udvikling for hele organisationen, og sikrer vi arbejder i retning af visionen om større livsmestring i den enkeltes liv med handicap. Det vil betyde et øget fokus på faglig udvikling og kompetenceløft i de kommende år.

Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret og lægger vægt på at styrke beboernes livsmestring og sociale kompetencer efter KRAP principperne, hvilket betyder, at vi arbejder med selvstændiggørelse og mindst mulig indgriben i borgerens liv samt at finde den bedste balance imellem omsorg og livskvalitet. Beboerne modtager støtte tilpasset den enkelte borgers ønsker og behov. I de enkelte beboeres delhandleplan (i henhold til paragraf 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats. Bofællesskabet tilbyder støtte efter Servicelovens paragraf 85.

Personaledækning er på hverdage fra kl. 7.00 til kl. 21.00. I weekender fra kl. 10.00 til kl. 21.00.

Vi arbejder hver 3. weekend. Ved særlige arrangementer, eller ved akut behov, tilpasses arbejdstiden i henhold til arbejdstidsregler og under SL overenskomst.

Din profil:
Vi søger en kollega:

 • Som kan agere roligt og med inddragelse af beboerne i Bofællesskabet. Som kan arbejde alene og planlægge selvstændigt under hensyntagen til fælles beslutninger
 • Som lægger vægt på gensidigt højt informationsniveau gennem solid faglig dokumentation
 • Har høje relationelle kompetencer både i forhold til beboere og kollegaer
 • Kan arbejde anerkendende, struktureret og målrettet
 • Er rollemodel i forhold til livsstil – sund kost og træning og bevægelse i hverdagen
 • Kan være tydelig i faglige og kollegiale sammenhænge og bidrage til anerkendelse, refleksion og fælles læring
 • Kan arbejde struktureret og vedholdende med understøttelse af den enkelte borgers mål.

Det vil være en fordel, at du har viden om KRAP og neuropædagogik eller vil tilegne dig disse via kurser eller uddannelser.

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:

 • En velfungerende borgergruppe, hvoraf mange har kendt hinanden i mange år
 • En spændende arbejdsplads, der indimellem kan byde på uventede og uforudsigelige opgaver
 • En arbejdsplads med højt til loftet og gode muligheder for at udfolde dine evner og faglighed
 • Kolleger hvor vi er fælles og enige om kerneopgaven - løfter i flok. Vi har høj grad af engagement og anerkendelse af hinandens forskellige kompetencer. Vi har en forståelse af humor som forløsende i mange situationer

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 timer 

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder/stedfortræder Diana Østergaard på mobil 41 85 63 00.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  21/8-2022 kl. 23.59

Vi forventer at afholde samtaler fredag d. 26/8 2022.
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

Kontakt

Aarhus Kommune

Oddervej 249
8270
Højbjerg
Tlf: 20533703
Praktisk information
Oprettet:
05-08-2022
Udløber:
21-08-2022
Kviknummer:
LJA-83901701
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed