182
182
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
182
182
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Socialpsykiatrisk bofællesskab Skejbyhave søger social eller sundhedsfaglig medarbejder

Socialpsykiatrisk bofællesskab Skejbyhave søger medarbejder

Vi søger en kollega på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat af social eller sundhedsfaglig uddannet.

Stillingen er med tiltrædelse 1 februar 2022. (eller snarest mulig)

Arbejdstiden er skiftende mellem dag- og aftenarbejde i hverdagene samt hver 3. søndag. Skejbyhave har personaledækning i tidsrummet 8-20 de fleste hverdage og samt søndage og helligdage.

Vi søger en ny kollega med interesse for og lyst til at arbejde med mennesker med psykosociale udfordringer. Som har lyst til at være en del af et dynamisk hus med en recovery-orienteret tilgang og en kultur, der stræber efter at sætte fagligt fokus på:

 • Samarbejde og beboerinddragelse
 • Empowerment og potentiale for udvikling
 • Dialogisk praksis og refleksion (også selvrefleksion)
 • Relationsarbejde og inklusion

Skejbyhave er er et socialpsykiatrisk bofællesskab bestående af 20 selvstændige lejligheder, fordelt med 10 lejligheder på hver sin etage. Hver etage har køkken og fælles stue. Tilhørende er en stor hyggelig fælles have.

Der gives støtte efter serviceloven §85 både på individniveau og i fællesskabet.

Støtteindsatsen bygger på en Recovery-orienteret rehabiliterende tilgang og praksis, hvor kerneopgaven er at understøtte borgerens personlige recovery. Med fokus på den enkeltes borgers håb og drømme for tilværelsen og med faglig fokus på og respekt for dennes ressourcer og potentialer.

Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sundheds- og socialfagligt uddannede medarbejdere, hvor en del af dine kommende kollegaer er efteruddannede i blandt andet kognitive arbejdsmetoder, Åben Dialog, Low Arousal 2 m.m.

Der er tæt samarbejde med 2 andre bofællesskaber under samme ledelse. Søndervangen og Grøfthøj. Blandt andet med fælles temadage, fællesmøder, faglige grupper på tværs mm.

Vi forventer at du:

 •  Er et åbent, positivt og nysgerrigt menneske og fagperson, der møder den enkelte borger og kollega med oprigtig interesse og respekt.
 •  At du indgår i miljøarbejde som eks. fællesspisning, fællesmøder og sociale arrangementer.
 • Er en rummelig, tolerant kollega med gode relationskompetencer, der kan se mening og styrke i et tværfagligt samarbejde, med plads til såvel personlige som faglige forskelligheder.
 • At du kan reflektere og evner selvreflektion
 • På Skejbyhave arbejder vi også med det sundhedsfaglige perspektiv, da beboerne kan være udfordret med forskellige livstidssygdomme og derfor kræver en forebyggende    indsats
 • Da vi har praktikanter/elever, så er der også forventning om at kunne være vejleder hvis der er behov.

Vi kan tilbyde:

 • En stilling som medarbejder i et veletableret bofællesskab med en mangeårig historie
 • At du bliver en del af en dygtig og tværfaglig medarbejdergruppe med fokus på muligheder frem for begrænsninger
 • Spændende, udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver
 • Rig mulighed for at præge dit arbejdsliv
 • Stor frihed til, i samarbejde med borgerne, at arbejde Recovery orienteret således at borgeren kommer hen imod mere livskvalitet, selvstændighed og indflydelse på eget liv
 • Ekstern supervisor ca. hver 6 uge
 • God introduktion

Kan du se dig selv i ovenstående og har du energi og lyst til at arbejde i åbne fællesskaber med både kollegaer og borgere – så er du måske vores kommende kollega

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentlig timetal: 37 timer

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan ske ved henvendelse til Skejbyhave på tlf.: 86786070

Eller leder, Karin Funch på tlf.: 41864343/faglige koordinator Jane Bæk Due på tlf.: 23844781

Ansøgningsfrist:

Søndag den 12 december 2021.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Samtaler forventes afholdt i uge 51. Der deltager både medarbejdere samt beboere til samtalen.


Om os
Center for botilbud består af 20 botilbud under serviceloven §107, §108 og §85. Den ledige stilling er, som udgangspunkt, placeret i Bofællesskabet Skejbyhave, Skejbyparken 150, 8200 Aarhus N.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

12-12-2021

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Skejbyparken 150
8200
Aarhus N
Tlf: 41864343
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-83006255
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce