183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 28-12-2021

Socialpsykiatrisk medarbejder søges til Center for Botilbud på Bofællesskabet Sletten

Center for Botilbud, søger pr. 1. marts 2022 en ny kollega til en fast stilling på Bofællesskabet Sletten.

Om jobbet:

Bofællesskabet Sletten er et socialpsykiatrisk rehabiliteringstilbud, der yder socialpsykiatrisk støtte efter servicelovens § 85. Målgruppen er voksne (18 år <) mennesker som er særligt socialt udsatte med komplekse problemstillinger, typisk er der tale om mennesker med dobbeltdiagnoser.

 

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig alle ugens 7 dage mellem 7.00 – 23.30. På nuværende tidspunkt er arbejdstiden mandag til torsdag kl. 7.30 – 15 og fredag kl. 7.30 – 14.30. Dette kan ændre sig og der kan på sigt være brug, at dække arbejdstider på tværs aften og weekend.

 

Bofællesskabet er beliggende i Hasselager og består af 10 fritliggende lejeboliger samt et fælleshus med tilhørende kontorlokaler.

 

Medarbejdergruppen består af 4 medarbejdere, pt. 3 pædagoger og 1 socialrådgiver, med forskellige faglige og personlige kompetencer. Vi indgår i et team med Bofællesskaberne Havkærhus, Tilst Søndervej og botilbuddet Tuesten Huse, som ligger i Tilst.

 

Vi arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang, og har altid borgerens håb og mål for øje. Vi har fokus på harmreduktion, og hvordan vi støtter borgerne bedst muligt i deres, til tider, hårde livsførelse. Støtten tilrettelægges i samarbejde med de enkelte beboere samt ud fra vores fælles kendskab til den enkeltes funktionsnedsættelser. Vi støtter som udgangspunkt beboerne ud fra princippet hjælp-til-selvhjælp, men arbejder også kompenserende i forhold til de funktionsnedsættelser beboerne har. Dette gør vi, for at den enkelte kan få mere overskud i hverdagen til andre gøremål, som styrker deres egen motivation og øger livskvalitet.

Vi arbejder ud fra, at vores fælleshus er omdrejningspunktet for den daglige struktur, hvor vi som en del af harmreduktion-tilgangen, prioriterer at lave morgenmad og frokost til beboerne. Madlavning er derfor en daglig arbejdsopgave for medarbejderne. Vi administrerer delvist beboernes medicin. Dvs. vi udleverer medicin én gang dagligt og til weekenden, hvor beboerne er selvadministrerende. Vi arbejder inkluderende og faciliterer individuelle tiltag, der giver mulighed for, at alle beboerne kan deltage i de daglige fælles aktiviteter. Vi tror på at struktur og individuelle hensyn i fællesskabet er med til skabe tryghed, tillid og trivsel hos borgerne. Vi arbejder løbende med at opbygge en kultur, hvor der er ”højt til loftet” og vi gør meget for at skabe en god stemning, f.eks. fejrer vi højtider og fødselsdage. Vi er opsøgende i kontakten og bestræber os på at have en daglig kontakt til alle beboerne. Vi tror på at det giver beboerne tryghed at vide at vi er der. Det er vigtigt for os at beboerne har en oplevelse af, at der altid hjælp at hente hos os. 

Vi har derudover forskellige praktiske opgaver og opgaver i forbindelse med driften af bofællesskabet f.eks. kodning af nøgler til boligerne, bestilling og indkøb af varer, kontakt til diverse håndværkere og alt muligt andet.

Din profil:

·         Brænder for et særligt fokus på at støtte sårbare mennesker med yderst komplekse problemstillinger, herunder rusmiddelsafhængighed.

·         Har relevant sundheds- eller socialfaglig uddannelse.

·         At dit faglige udgangspunkt er, at beboerne er eksperter i eget liv og gør deres bedste ud fra de forudsætninger de har.

·         Er empatisk og evner at arbejde i et miljø hvor beboere og deres gæster kan have utryghedsskabende adfærd.

·         At du kan tilrettelægge og koordinere en helhedsorienteret indsats i samarbejde med beboeren, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere.

·         At du har kendskab til medicinhåndtering, eller er indstillet på at tilegne dig den nødvendige viden.

 

Vores forventninger til dine personlige kompetencer:

·         At du evner at holde det faglige fokus i hverdagssituationerne.

·         At du er god til at indgå i udviklende dialog med kollegaer, beboere, pårørende og samarbejdspartnere.

·         At du er ansvarsfuld, kan arbejde fleksibelt, selvstændigt og systematisk.

·         At du indgår positivt og ansvarligt i teamet, og byder ind på at løfte vores fælles opgaver.

·         At du har tålmodighed til at arbejde motiverende med fokus på de små skridt og bevare gejsten heri.

Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde dig:

·         En åben og refleksiv medarbejdergruppe, hvor fokus er udvikling med øje for muligheder frem for begrænsninger.

·         Faglig sparring, supervision og daglig refleksion.

·         Åbne, ærlige og empatiske kollegaer med glimt i øjet og en tryghedsskabende opmærksomhed.

·         Gode muligheder for efteruddannelse, faglig udvikling og kompetenceudvikling.

·         Yderst kompetente kollegaer der altid er klar til sparring.

·         En medarbejdergruppe med humor, omstillingsparathed og imødekommenhed.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 timer


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til botilbudsleder, Kenneth Sandell Henriksen på telefon 41854048.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Relevante eksamensbeviser og udtalelser skal medsendes i kopi

Ansøgningsfrist:  16-01-2022
 

Vi forventer at holde 1. runde samtaler torsdag den 20. januar 2022. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til at læse en case og forberede dig inden 2. runde samtaler, som er planlagt til tirsdag 25. februar 2022.

Adressen hvor samtalerne afholdes er i Aarhus, specifik adresse bliver oplyst senere.

I ansættelsesprocessen, vil indgå leder, medarbejder- og beboerrepræsentanter. 


Om os
Center for Botilbud består af 19 socialpsykiatriske botilbud under servicelovens §85, §107 og §108. De ansatte i Center for Botilbud har forskellige faglige baggrunde og er også uddannelsessted for flere uddannelsesretninger. Der er derfor også en forventning om, at alle ansatte i Center for Botilbud udover at bidrage til kerneopgaven også bidrager til at sikre et godt læringsmiljø for de studerende.
 
Den ledige stilling er som udgangspunkt placeret på Bofællesskabet Sletten.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

16-01-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Sletvej 98
8361
Hasselager
Tlf: 41854048
Praktisk information
Oprettet:
28-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83153045
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed