241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 15-06-2022

SOSU eller pædagog til Landsbyen Sølund, Boenhed 16

– fra 1. august 2022.

Vi mangler en dygtig pædagog eller SOSU med lyst til at gøre en forskel for boenhedens beboer!!

Boenhed 16 er en af Sølunds specialafdelinger. Beboerne her har betydelige og varigt nedsatte funktionshæmninger. De er mennesker med autistiske træk, med psykiatriske lidelser, med opmærksomhedsforstyrrelser, mennesker som er tidligt følelsesmæssigt skadede (omsorgssvigtede) og mennesker med en udfordrende kommunikation. Fælles for alle beboere er, at de er meget impulsdrevne og har en udviklingsalder fra 0-3 år.

Alle beboere har individuelle dag og døgnrytmeskemaer, som bliver udviklet med udgangspunkt i beboerens behov. Alle beboere har brug for omfattende hjælp til de dagligdags gøremål så som personlig hygiejne, toiletbesøg, påklædning og spisning. Beboerne har et massivt behov for støtte til at være i et fællesskab og har behov for tæt støtte til sansestimulation, aktiviteter og oplevelser.

Vi arbejder i beboernes hjem og tilstræber en rolig, kærlig og glad omgangstone, hvor vi lægger vægt på en tæt kontakt til beboerne.


Landsbyen Sølund

Vores pædagogiske tilgang til beboerne er baseret på et udviklende og ressourcefyldt fokus. Vi mener, at det “at kunne” er med til at give beboeren selvværd og selvtillid, som er en grundlæggende forudsætning for at kunne udvikle sig. Vores tilgang tager udgangspunkt i filosofien Gentle Teaching
Du kan finde information om Landsbyen Sølund på www.Solund.dk, hvor du også kan finde mere information om Boenhed 16 og Gentle teaching.

Vi vægter og det kan vi tilbyde

  • Vi vægter det fysiske såvel som det psykiske arbejdsmiljø højt, da vi mener, at det er en grundlæggende forudsætning for, at medarbejderne kan opfylde beboernes behov, samt at du går glad på arbejde og glad hjem herfra.
  • Vi lægger vægt på at have et godt pårørendesamarbejde. Det er grundlæggende for beboernes trivsel, at de pårørende indgår i samarbejdet omkring dem.
  • Vi vægter at du er faglig velfunderet, omsorgsfuld, omstillingsparat og kan se og udføre praktiske opgaver, da vi arbejder i beboernes hjem. Og med et smil kan sige PYT, da det ikke er altid at tingene bliver som vi ønsker, da vi arbejder med mennesker ?
  • Vi har erfarne, engagerede og fagligt dygtige kollegaer, med forskellig faglig baggrund (pædagoger, ergoterapeut, pædagogisk assistent, social- og sundhedsassistenter og uuddannede)
  • Vi tilbyder faglig sparring og udvikling og supervision. Tværfagligt samarbejde med andre faggrupper i Landsbyen Sølund.
  • Kurser, uddannelse og temadage på Sølunds egen kursusafdeling VISS. Læs mere om VISS her.
  • Skiftende arbejdstider, dag og aften, hver 2. weekend og helligdage

Ansøgningsfrist
26. juni 2022.

Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Er ovenstående noget for dig, er du velkommen til at kontakte Faglig leder Jimmy Hessellund Tang på telefon 23 49 68 66 eller sende en mail til Jimmy.Hessellund.Tang@skanderborg.dk

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt - ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækst-virksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

Kontakt

Skanderborg Kommune

Dyrehaven 10
8660
Skanderborg
Tlf: 87947000
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2022
Udløber:
26-06-2022
Kviknummer:
LJA-83723743
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed