241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STEFANSHJEMMET

|
Østjylland
|
Indrykket 23-06-2022

Stefanshjemmet søger 1 pædagog eller sundhedsfaglige medarbejdere til Havglimt 1.sal

Stefanshjemmet søger 1 pædagog eller sundhedsfaglige medarbejdere til afdelingen Havglimt 1 i en stilling på 34-37 timer i gennemsnit om ugen.

Stefanshjemmet er et bo- og beskæftigelsestilbud til mennensker med erhvervet hjerneskade og/eller svære fysiske handicap. 

På afdelingen Havglimt 1, som har den flotteste udsigt ud over Aarhus bugt er der 10 beboere mellem 49 og 70 år som er visiteret til et bo- og aktivitetstilbud. 

Vi søger en medarbejder, der har lyst til at indgå i plejen og omsorgen for beboerne samt i  aktivitetstilbuddet. Vi arbejder med udvikling ved at sætte vores ønsker og drømme i spil og ved at drøfte indsatserne til beboerne tværfagligt. Vi værdsætter såvel monofagligheden som tværfagligheden, så de enkeltes kompetencer og viden kommer i spil til gavn for beboerne. 

Vi søger en medarbejdere, som:

  • er fagligt velfunderet og brænder for sit fag.
  • har blik for at anvende sin faglighed ind i hverdagem, både gennem den daglige pleje og omsorg og gennem meningsfuld og lystbetonet aktivitet for og med beboerne.
  • gerne har viden om neuropædagogik og gerne vil sætte det i spil i en tværfaglig kontekst.
  • gerne vil inddrage sansestimuli i beboernes hverdag og udbrede brugen af det.
  • ser værdien i dokumentation og deling af viden i en tværfaglig kontekst. 
  • evner at tage sig tid til nærvær med beboerne og påskønner livshistorierne. 
  • er engageret og god til at se muligheder.
  • er udadvendt, opsøgende og initiativrig.
  • er uddannet pædagog eller har en sundhedsfaglig uddannelse. 

 

På afdelingen er der lige nu 18 medarbejdere og en del weekendmedarbejdere med forskellig baggrund og faglighed til at varetage pleje, omsorg, bostøtte og aktivitet for beboerne efter serviceloven. I praksis betyder det blandt andet, at vi hver dag tilbyder aktiviteter for vores beboere i afdelingen eller ud af huset.

 

Som ansat på Stefanshjemmet er det vigtigt for os, at du er fagligt stolt, engageret og har hjertet på rette sted og et menneskesyn der stemmer overens med Stefanshjemmets værdier, herunder respekten for det enkelte menneske og retten til selvbestemmelse.  Dagligdagen byder på faglige udfordringer, etiske dilemmaer, gode kollegaer, godt arbejdsmiljø og højt humør.  Vi er en afdeling i en spændende og god udvikling og har mange ideer, vi gerne vil sætte i spil sammen med dig. 

Vi har en beboer, der har behov for en person til rådighed i sine vågne timer. Medarbejdere, der ansættes, har arbejdsopgaver både hos denne beboer og på den øvrige afdeling. De dage man er hos denne ene beboer, har man som udagngspunkt ikke opgaver i resten af afdelingen. Vagten hos denne beboer er delt op i 7 timers vagter i tidsrummet kl. 630-21.  Den øvrige afdelings vagter ligger indenfor tidsrummet 7-23.

Beboeren med særlig kompleksitet er sansesart og har behov for en nuanceret tilgang til at veksle mellem skærmning og aktivitet samt at medarbejdere kan aflæse beboeren og tilbyde aktivitet og samvær i en overskuelig og veltilrettelagt ramme. Beboerens adfærd er grundet hjerneskaden forskelligartet og spænder fra en rolig og afbalanceret adfærd til i nogle situationer en agiteret adfærd. Der arbejdes neuropædagogisk bl.a. omkring arousalregulering gemmen sanser, nærvær og aktivitet samt med målrettet kontaktskift. Vi tilbyder faglig supervision ift. denne beboer.

 

Vi er lige nu en spændende proces med opbygning af en fælles kultur på baggrund af en del nye ansatte pga. nye opgaver. Vi drøfter dilemmaer, vores værdier, samarbejde og afprøver det i praksis med hinanden. Du vil få kollegaer, som værdsætter det sociale blandt kollegerne og som glæder sig til at møde dig. 

For at du kommer til at føle dig velkommen og fagligt godt klædt på, vil der blive udarbejdet et introduktionsprogram til dig, ligesom du vil få en mentor til at sikre din oplæring i huset. Vi har internt på Stefanshjemmet et sundhedsfagligt netværk og et pædagogisk netværk, hvor vi har et læringsmiljø, som vi i fællesskab understøtter. 

 

Arbejdstiden er skiftende dag- og aftenvagter med arbejde hver 3. weekend.

 

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til principperne om nyløn efter overenskomst med de faglige organisationer.

Stefanshjemmet er en selvejende institution med driftoverenskomst med Aarhus Kommune.

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Rudebeck Holm tlf. 4185 7871 for at høre mere om det daglige arbejde eller for at få en rundvisning, inden du søger.

Du kan indhente mere viden om Stefanshjemmet på www.stefanshjemmet.dk

Stillingen ønskes besat 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfristen er den 22. juli 2022 kl. 8:00

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag den 26. juli 2022.

Ansøgningen skal sendes pr. mail til stefanshjemmet@aarhus.dk mærket "pædagog eller sundhedsfaglig medarbejder på hg1

 

 

Kontakt

STEFANSHJEMMET

Carl Nielsens Vej 2
8000
Aarhus C
Tlf: 87331900
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2022
Udløber:
22-07-2022
Kviknummer:
LJA-83752970
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed