241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 29-07-2022

Stenbanen søger socialpædagoger - Pædagogisk assistenter - SOSU-assistenter eller anden relevant ...

Det er ganske vist….

Botilbuddet Stenbanen skal udvide og opretter 4 midlertidige botilbudspladser på §107 for borgere med fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.
Derfor søger vi medarbejdere der kan bidrage med udvikling og implementering af vores botilbud både på de nye §107 pladser og vores allerede eksisterende §105/85 pladser.

På Botilbuddet Stenbanen bor der 29 beboere fordelt i 6 grupper efter ABL §105 og SEL §85 samt §107. Beboerne har fysisk og/eller psykisk nedsat funktionsevne.

Vi søger socialpædagoger - Pædagogisk assistenter – SOSU-assistenter eller anden relevant uddannelse pr. 01.10.2022.
2 stillinger på hver 37 timer til §107
2 stillinger på hver 32 timer til §105/85

Det overordnede mål for §107 tilbuddet er en afklaring for vores borgere i forhold til deres individuelle støttebehov, og herefter om den rette boform er i egen bolig eller et længerevarende botilbud.

Fælles for §105/85 & §107
Der bliver arbejdet målrettet og struktureret med at beskrive funktionsnedsættelser.
Ydermere bliver der arbejdet med at støtte op om borgeres igangværende aktiviteter og afklaring til fx arbejdsmarked, fritidsaktivitet, behandlingstilbud osv.
Der er krav om at bidrager med statusbeskrivelser, daglig dokumentation i vores fagsystem CURA samt arbejder struktureret med smartmål i handleplanen. Der vil være handleplansmøder ca. hver 6. måned, for §105/85 området er der handleplansmøder en gang årligt.

Der bliver arbejdet i flere grupper på Stenbanen. Vi hjælper og bidrager på tværs af grupperne ved f.eks. at deltage i fælles ture og fælles arrangementer.
Du skal klart kunne udtrykke din mening og arbejde loyalt med allerede indgåede og kommende aftaler mellem kollegaer, beboer og samarbejdes partnere.
Tålmodighed og evnen til at danne relationer er en naturlig del af din profil.
Du skal være robust -både fysisk og psykisk.
Der er teammøder hver anden uge, fælles personalemøder ca. 6x årligt og ekstern supervision som du er forventet at deltage i.
Arbejdstiden er skiftene dvs. både dag-, aften-, hverdage, weekender og helligdags vagter. 

Lyder det spændende, så er det nu du skal søge din nye stilling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-10-2022.


Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 22-08-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 29-08-2022 og 30-08-2022.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gunvor Poulsen på 56926321 eller 30182163.

Center for Psykiatri og Handicap
I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.
Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.
 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.


Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Bornholms Regionskommune

Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet:
29-07-2022
Udløber:
22-08-2022
Kviknummer:
LJA-83876507
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Frist:
15-08-2022
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Frist:
22-08-2022
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Frist:
22-08-2022