241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-06-2022

Støttekontaktperson til Borgercenter Voksne, Psykiatrienheden

Psykiatrienheden søger en støttekontaktperson til støttekontaktpersonteam i Valdemarsgade 6, 1665 København V (vi dækker borgere, der bor i distrikt Brønshøj, Husum, Tingbjerg, Vanløse og Nordvest) til at støtte borgere med en psykisk lidelse, et alkoholmisbrug eller borgere, der er socialt udsatte.

Støttekontaktpersonerne i Psykiatrienheden er et af enhedens specialteam, der tilsammen løfter opgaven overfor borgere, der er personligt eller socialt udsatte, og som derfor har behov for særlig støtte til at få hverdagen til at fungere.

I Psykiatrienheden i Borgercenter Voksne arbejder vi ud fra en recoveryorienteret og rehabiliterende tilgang, hvor inddragelse af borgeren er i fokus. Formålet med en støttekontaktpersonindsats er at støtte borgeren i at leve et mere selvstændigt liv. Dette kan blandt andet ske gennem brobygning til relevante indsatser. Til understøttelse af den recoveryorienterede tilgang anvender vi Feedback Informed Treatment (FIT). FIT er et dialog- og evalueringsredskab, som skal være med til at sikre, at borgeren inddrages i eget forløb og kan være med til at vise, om støttekontaktpersonindsatsen er til hjælp og gavn for borgeren.

Vi søger
Støttekontaktperson, der har erfaring med og kendskab til at arbejde med mennesker med en sindslidelse, et alkoholmisbrug eller mennesker, der er socialt udsatte.

Målgruppen er en målgruppe, som ikke nødvendigvis tidligere har haft kontakt med de sociale myndigheder. Det er nødvendigt for støttekontaktpersonerne at have forståelse for, hvad det vil sige at have en sindslidelse, et alkoholmisbrug eller at være socialt udsat, samt at kunne sætte sig ind i målgruppens livssituation og adfærd.

Som støttekontaktperson er alle dage forskellige, og der er en vekslen mellem akutarbejde i form af opsøgende indsats og faste aftaler. I arbejdet vil du dagligt sparre med engagerede og fagligt kompetente kolleger, men en stor del af tiden vil du arbejde alene.

Vi lægger vægt på, at du er rummelig og reflekterende og har en relevant faglig ballast til at arbejde relationsorienteret med den svageste gruppe af borgere. Vi lægger også vægt på, at du har en kreativ indfaldsvinkel i forhold til mange forskellige problemstillinger, herunder en evne til hurtigt at skifte perspektiv på arbejdsopgaver.

Du vil indgå i et støttekontaktpersonteam på i alt 9 personer, der alle arbejder efter Lov om Social Service §99. I Psykiatrienheden er der i alt 22 støttekontaktpersoner.

Hvem er vi
Psykiatrienheden er en af fem specialenheder i Borgercenter Voksne. Psykiatrienheden dækker hele København. Vi har til huse i Valdemarsgade 6, på Hans Bogbinders Allé 3, i Svendborggade 3 og Griffenfeldsgade 44.

Enheden er på ca.110 medarbejdere, som er fordelt på de fire ovenstående adresser. For at kunne løse opgaverne bedst muligt har vi et tæt tværfagligt samarbejde med enhedens og de øvrige enheders medarbejdere.

Vi tilbyder

  • Et engageret og kompetent team med kolleger, der gerne tager ansvar for kvalitet og udvikling.
  • En arbejdsplads, hvor kompetenceudvikling er erkendt og er i fokus.
  • Et spændende og afvekslende job.
  • Supervision.
Løn- og ansættelsesvilkår
Er i henhold til gældende overenskomst, herunder reglerne om ny løn. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt fordelt primært i kontortiden. Arbejde enkelte aftener må i særlige tilfælde forventes.

Stillingen er til besættelse den 1. september 2022 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved telefonisk henvendelse til støttekontaktpersoner Dalila B. Pedersen på 2380 4316, Steen Larsen på 2890 0423, René Pedersen på 2869 3754 eller afdelingsleder Jeanne S. Hansen på 2067 4919.

Søg via linket senest søndag den 31. juli 2022
Ansættelsessamtalerne forventes gennemført tirsdag den 16. august 2022.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21554413
Praktisk information
Oprettet:
20-06-2022
Udløber:
31-07-2022
Kviknummer:
LJA-83743883
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed