187
187
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
187
187
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rudersdal Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-09-2021

Tilkaldevikarer til Center for Sociale Indsatser

Om jobbet

Center for Sociale Indsatser søger tilkaldevikarer til Boligerne Dronninggårds Alle 24-26 og Boligerne Birkerød Parkvej 18.

Dronninggårds Alle er et botilbud for 29 voksne med psykosociale vanskeligheder. Som tilkaldevikar på Dronninggårds Alle, vil du blive tilbudt vikartimer i dag- aften- og nattetimer. Hvis du vil søge stillingen, skal du være villig til at tage timer hele døgnet.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består primært af medarbejdere med social- eller sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund.

Boligerne Birkerød Parkvej er et midlertidigt bo- og afklaringstilbud for unge mellem 18-30 år. Som tilkaldevikar på Birkerød Parkvej vil du blive tilbudt vikartimer i dag- og aftentimer.

Vi arbejder ud fra en recoveryorienteret tilgang, hvor psykosocial rehabilitering udgør det bærende fundament for arbejdet. Vi er optaget af, at alle dele af arbejdspladsen arbejder ud fra en fælles forståelse af den faglige tilgang.
Som tilkaldevikar hos os, vil du derfor også bidrage til at støtte borgerne i at opnå personlige, praktiske og sociale kompetencer, der betyder, at de på sigt kan flytte fra vores tilbud til mere selvstændige boformer.

Din profil

Det er ikke et krav, at du har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse.
Til gengæld er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvilken betydning psykiske vanskeligheder har for det enkelte menneskes liv. Du skal derfor have en god portion tålmodighed og have evnen til at arbejde med relationer og motivation. Herudover er det vigtigt for os, at du selv tror på, og kan indgyde håb hos borgerne om, at det er muligt at få det bedre og komme sig efter svære psykiske sammenbrud.

Du skal være i besiddelse af personlig modenhed, ansvarsbevidsthed og psykisk robusthed -og vi sætter også pris på egenskaber som gåpåmod, humor og positivt livssyn.
Endelig vil det i sagens natur være særlig vigtigt, at du som tilkaldevikar, kan være fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsplanlægning.

Derfor skal du vælge os

Center for Sociale Indsatser er en organisation, der er præget af høj faglighed, høj personaletrivsel og spændende og ambitiøse udviklingsdagsordner – og hvis du har en særlig interesse i det sociale felt, kan jobbet som tilkaldevikar, sagtens være en af mange veje ind i organisationen.

Vores arbejdskultur er præget af hjælpsomhed og fælles ansvar. Vi gør os umage for at planlægge arbejdet i god tid, og vi har derfor ofte aftaler med vores tilkaldevikarer mange uger frem.

Du vil opleve, at dine arbejdsdage er meget alsidige, og du vil formentlig også støde på personlige og faglige udfordringer, som der er mulighed for at drøfte og sparre omkring med engagerede og fagligt velfunderede kolleger.

Ansættelsesvilkår

Vi søger tilkaldevikarer, der kan starte snarest muligt. Vi kan ikke garantere et fast ugentligt timeantal, men du skal vikariere under ferie, sygdom, medarbejderes uddannelse mv. og du skal kunne trives med også at arbejde både hverdage, weekender og helligdage i skiftende arbejdstider.

Ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest og løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Om os
Boligerne Dronninggårds Allé i Holte – 29 individuelle boliger og fælles arealer i et nyt moderne byggeri fra 2015.
https://www.rudersdal.dk/indhold/boligerne-dronninggards-alle-24-26

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler:

Samtaler forventes afholdt løbende

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Tina Bruun Olsen

Leder

tbol@rudersdal.dk

Tlf.: 72 68 37 37

Kontakt

Rudersdal Kommune

Sophie Magdelenes Vej 7, 2. sal
3460
Birkerød
Tlf: 46110000
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82669752
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed