152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Rudersdal Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-05-2022

Tilkaldevikarer til det psykosociale område

Om Jobbet

Center for Sociale Indsatser søger tilkaldevikarer til Boligerne Dronninggårds Alle 24-26

Dronninggårds Alle er et botilbud for 29 voksne med psykosociale vanskeligheder. Som tilkaldevikar på Dronninggårds Alle, vil du blive tilbudt vikartimer i dag- aften- og nattetimer. Hvis du vil søge stillingen, skal du være villig til at tage timer hele døgnet.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består primært af medarbejdere med social- eller sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund.

Vi arbejder ud fra en recoveryorienteret tilgang, hvor psykosocial rehabilitering udgør det bærende fundament for arbejdet. Vi er optaget af, at alle dele af arbejdspladsen arbejder ud fra en fælles forståelse af den faglige tilgang.
Som tilkaldevikar hos os, vil du derfor også bidrage til at støtte borgerne i at opnå personlige, praktiske og sociale kompetencer, der betyder, at de på sigt kan flytte fra vores tilbud til mere selvstændige boformer.

Din profil

Det er ikke et krav, at du har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse.
Til gengæld er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvilken betydning psykiske vanskeligheder har for det enkelte menneskes liv. Du skal derfor have en god portion tålmodighed og have evnen til at arbejde med relationer og motivation. Herudover er det vigtigt for os, at du selv tror på, og kan indgyde håb hos borgerne om, at det er muligt at få det bedre og komme sig efter svære psykiske sammenbrud.

Du skal være i besiddelse af personlig modenhed, ansvarsbevidsthed og psykisk robusthed -og vi sætter også pris på egenskaber som gåpåmod, humor og positivt livssyn.
Endelig vil det i sagens natur være særlig vigtigt, at du som tilkaldevikar, kan være fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsplanlægning.

Derfor skal du vælge os

Center for Sociale Indsatser er en organisation, der er præget af høj faglighed, høj personaletrivsel og spændende og ambitiøse udviklingsdagsordner – og hvis du har en særlig interesse i det sociale felt, kan jobbet som tilkaldevikar, sagtens være en af mange veje ind i organisationen.

Vores arbejdskultur er præget af hjælpsomhed og fælles ansvar. Vi gør os umage for at planlægge arbejdet i god tid, og vi har derfor ofte aftaler med vores tilkaldevikarer mange uger frem.

Du vil opleve, at dine arbejdsdage er meget alsidige, og du vil formentlig også støde på personlige og faglige udfordringer, som der er mulighed for at drøfte og sparre omkring med engagerede og fagligt velfunderede kolleger.

Ansættelsesvilkår

Vi søger tilkaldevikarer, der kan starte snarest muligt. Vi kan ikke garantere et fast ugentligt timeantal, men du skal vikariere under ferie, sygdom, medarbejderes uddannelse mv. og du skal kunne trives med også at arbejde både hverdage, weekender og helligdage i skiftende arbejdstider.

Ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest og løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Om os
Boligerne Dronninggårds Allé i Holte – 29 individuelle boliger og fælles arealer i et nyt moderne byggeri fra 2015.
https://www.rudersdal.dk/indhold/boligerne-dronninggards-alle-24-26

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler:

Samtaler forventes afholdt løbende

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Rudersdal Kommune

Karpevænget 1 A-D
3460
Birkerød
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2022
Udløber:
01-07-2022
Kviknummer:
LJA-83629399
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
OLIVIA DANMARK A/S
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
30-06-2022
CARECOMPAGNIET ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-07-2022
OLIVIA DANMARK A/S
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
29-07-2022