149
149
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
149
149
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Psykiatrien i Region Syddanmarkt

|
Fyn
|
Indrykket 11-06-2022

Timelønnede tilkaldevikarer søges til Retspsykiatrisk Afsnit P4 og P5. Er du social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut eller fysioterapeut? Så vil vi gerne arbejde sammen med dig!

Har du lyst til at prøve kræfter med et spændende speciale?

Der er mulighed for ansættelse som timelønnet tilkaldevikar på Retspsykiatrisk Afsnit P4 og Retspsykiatrisk Rehabiliteringsafsnit P5.
Som tilkaldevikar hjælper du os ved sygdom eller behov for ekstra ressourcer i afsnittet.

Vi søger fortrinsvis vikarer, som kan arbejde i aften- og nattetimer. Der vil primært blive tilbudt vagter med længde på mellem 6-12 timer.

For at komme i betragtning skal du

 • Være færdiguddannet som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, pædagog, ergoterapeut eller fysioterapeut
 • Have lyst til psykiatrisk sygepleje
 • Kunne træde ind i en travl hverdag
Det er en fordel, hvis du har:

 • Psykiatrisk erfaring, gerne fra retspsykiatrien
 • Erfaring med kognitive behandlingsformer, relationsbehandling og/eller systemisk tilgang
 • Erfaring med konflikthåndtering
 • Erfaring med miljøterapi og KRAM
 • Erfaring med sygepleje til mennesker med dobbeltdiagnose
Vi forventer, at du har følgende personlige kompetencer

 • Et åbent sind
 • Er tålmodig, nysgerrig og ansvarsbevidst
 • Er ærlig
 • Kan bevare roen og overblikket i travle situationer
 • Kan bede om hjælp
P4 er et retspsykiatrisk afsnit med akut modtagefunktion. Afsnittet er integreret, hvilket betyder, at der i afsnittet er integreret både lukket og åben funktion med henblik på, at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene under indlæggelsen.
Patienterne har forskellige psykiatriske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Indlæggelsestiden for patienterne strækker sig fra få dage til flere år. Vi arbejder kontinuerligt med konflikthåndtering og kommunikativ deeskalering med udgangspunkt i Safewards, en traumebevidst og recovery-orienteret tilgang. Desuden vægter vi et trygt og sikkert arbejdsmiljø højt.P5 er et åbent retspsykiatrisk afsnit for patienter med retslige foranstaltninger og i længerevarende forløb. Afsnittet er som udgangspunkt et åbent afsnit, men er indrettet med et integreret åben/lukket funktion. Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk tilgang hvor relationer, tillid, rammer, struktur og tydelighed samt en meningsfyldt hverdag er vigtige elementer. Derudover arbejder vi med patienternes individuelle recovery-proces og har fokus på pårørendeinddragelse. Personalegruppen er bredt, tværfagligt sammensat.

Psykiatrisk Afdeling Middelfart varetager den retspsykiatriske funktion, som dækker hele Region Syddanmark og den almenpsykiatriske opgave på Vestfyn.
Afdelingen har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer. Der forefindes idrætshal, motionsrum, træningskøkken, ligesom vi har naturen lige uden for døren med vand og skov – alle elementer som bruges aktivt i vores miljøarbejde med patienterne.

Vi mangler dig!
Send din motiverede ansøgning indeholdende hvad du står for og hvilke kompetencer, du kan byde ind med. Vedhæft dit CV og anden relevant dokumentation.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske på P4, Louise Brix Sønderup på tlf.: 99448311 eller mail: louise.brix.soenderup@rsyd.dk eller oversygeplejerske på P5 Randi Jessen Fjordback på tlf.: 51439064 eller mail: randi.jessen.fjordback@rsyd.dk

Løn og ansættelsesforhold sker iflg. overenskomst suppleret med et psykiatritillæg, hvis beløb afhænger af sin anciennitet. Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (10 år tilbage) med indhentet samtykke fra de kandidater, der ansættes.

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2022.
Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Psykiatrien i Region Syddanmarkt

Østre Hougvej 70
5500
Middelfart
Tlf: 99448100
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2022
Udløber:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83710765
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Socialcenter Lillebælt - Egely, Sikret og særlig sikret afdeling
Middelfart, Fyn
Frist:
31-07-2022
Specialcenter Syddanmark - Østruplund
Nordfyn, Fyn
Frist:
07-08-2022