180
180
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
180
180
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-07-2022

To socialpædagoger til 6. sal på botilbuddet Robertshøj i Ørestad

Botilbuddet Robertshøj søger nye kollegaer, som vil være med til at skabe gode oplevelser og udvikling for borgere med udviklingshæmninger, mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Er det dig eller en, du kender?

På Robertshøj bruger vi sansestimuli og velfærdsteknologi som faste dele af det pædagogiske arbejde, og vi er altid nysgerrige på nye gadgets eller tilgange, som kan forbedre det, vi gør og dermed forbedre beboernes liv og hverdag. Vi arbejder i teams og sætter en ære i at arbejde tværfagligt og med en høj faglighed – vi er lidt nørdede på området, og hvis du har noget særligt inden for feltet, som du brænder for, så skal vi nok finde en måde at sætte det i spil på!

For at kunne tilbyde borgerne det bedste kræver det, at vi også arbejder med os selv. Derfor vil du på Robertshøj blive tilbudt løbende kompetenceudvikling og kurser, som styrker din faglighed, du vil få en grundig oplæring, og du vil få nogle dygtige kollegaer, som ved, at et godt arbejdsmiljø er essentielt for, at vi kan gøre vores bedste for borgerne.

Målgruppen vores 6. salsbeboere
Afdelingen består af 10 beboere. Målgruppen er borgere med et kognitivt funktionsniveau svarende til middel til svær retardering. Generelt vil det kognitive funktionsniveau ligge tættere på sværere retardering på denne afdeling. Borgere på 6. sal vil generelt have andre fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, som vil kræve mere omfattende pædagogisk støtte samt hjælpemidler og i høj grad personlig pleje.

Beboerne på 6. sal kan have en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, opmærksomhedsforstyrrelser, og der kan også forekomme andre psykiatriske overbygningsdiagnoser. Borgerne kan i mindre til nogen grad indgå i sociale sammenhænge og i mindre til nogen grad have et ekspressivt sprog.

Beboerne på 6. sal vil grundet høj grad af komorbiditet kunne have selvskadende adfærd og affektadfærd, og der vil derfor være et stort behov for pædagogisk støtte til nedbringelse af disse ud fra et nøje tilrettelagt og kravtilpasset pædagogisk miljø.

Om at arbejde på Robertshøj
Den tværfaglige sammensætning af medarbejderne på Robertshøj er vigtig i relation til, at borgernes hverdag fungerer. Vi hjælper dem med det praktiske såsom at komme op og ud ad døren, spisesituationer og hygiejneopgaver. Vi hjælper med at skabe udvikling og mestring af eget liv gennem fx fysioterapi, en tur i snoezelrummet eller ved hjælp af nye velfærdsteknologiske løsninger. Vi er med til at skabe fest og farver i hverdagen og især i weekenden, hvor vi gerne sætter gang i en fredagsbar eller filmhygge med popcorn og sodavand.

Jeg elsker mine weekendvagter, det er så hyggeligt! Vi laver brunch, går ture, og vi holder fredagsbar, hvor borgerne kan få en øl og høre noget musik. Det er med til at gøre deres liv sjovere og mere meningsfuldt – og det er da bare megafedt at kunne være med til!” – Nicklas, pædagogisk assistent.

På Robertshøj arbejder vi neurofagligt, hvilket vil sige, at vi arbejder ud fra en fælles forståelse om hjernen som plastisk og formbar og dermed i stand til at udvikle sig hele livet. I vores arbejde er vi bevidste om, at vi arbejder i borgernes hjem, og der skal derfor være plads til, at borgeren har en mindre god dag, og det er ikke borgerne, der skal indrette sig efter os, men os, der skal indrette Robertshøj efter borgernes behov og ønsker. Derfor er vi også altid nysgerrige på borgernes adfærd og undersøgende på, om vi kan gøre noget i vores arbejde, som forbedrer deres trivsel.

Om dig
Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med målgruppen og er motiveret til at være med til at skabe den bedste hverdag for dem med udgangspunkt i din viden om den pædagogiske tilgang, som er altafgørende for vores beboere. Derudover er det vigtigt, at du kan samskabe med andre og kan se en værdi i at reflektere i flok og på tværs af erfaringsniveauer og uddannelser.

Vi søger en kollega, som kan nikke genkendende til disse beskrivelser

  • Du ønsker at bruge din pædagogiske viden i understøttelsen af den enkelte beboer og i samspillet beboerne imellem
  • Du sætter pris på struktur i dit arbejde, hvilket både kommer til udtryk, når du dokumenterer, og når du hjælper borgerne med at skabe klare rammer og struktur i hverdagen
  • Du møder borgernes adfærd med nysgerrighed og med ønsket om at forstå ud fra et neurofagligt perspektiv
  • Du er typen, der har øje for, at vi lykkes som helhed, og du er derfor opmærksom på dine kollegaer og hjælper, når du kan
  • Du har gåpåmod, energi og en positiv indstilling til verden
  • Du har det fint med at varetage personlige plejeopgaver
Om Robertshøj og COS – Center for Omsorg og Specialpædagogik
Robertshøj er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik, som er et stort center forankret i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. COS består af i alt 13 botilbud, to snoezelrum, en specialterapi, fire dagtilbud og et konsulentteam, som understøtter os på tværs.

I COS har vi visioner og drømme, og vi har travlt med at gøre dem til virkelighed. Derfor er det vigtigt, at du har en positiv tilgang, trives i det tværfaglige rum, hvor vi samskaber, og kan lide at være med til at finde på nye tiltag og se dem blive til virkelighed. Vi tror på, at vi skal have modet til at prøve noget nyt, og vi ser fejl som erfaringer, der gør os klogere.

Løn og ansættelse
De to stillinger er faste, på henholdsvis 37 og 30 timer om ugen, med start den 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Da vi er et døgntilbud, har vi skiftevis morgen- og aftenvagter, og vi arbejder hver anden weekend. Vores vagter i hverdagen er typisk fra 6.30-15.00 og fra 14.30-23.00. I weekenden er vagterne primært fra 7.00-15.00 og fra 14.30-23.00.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattest og referencer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om COS på hjemmesiden: Velkommen til Center COS | Handicap (kk.dk)

Du kan også læse mere om Robertshøj på vores hjemmeside: Velkommen til Robertshøj | Handicap (kk.dk)

Hvis du vil vide endnu mere, eller har spørgsmål i forbindelse med stillingerne, så ring til botilbudsleder Lene Benn på 2332 6991 mellem kl. 9.00-16.00.

Søg via linket senest torsdag den 18. august 2022
Vi afholder samtaler løbende.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 23236577
Praktisk information
Oprettet:
23-07-2022
Udløber:
18-08-2022
Kviknummer:
LJA-83859587
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed