182
182
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
182
182
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-11-2021

To socialpædagoger til Landsbyen Sølund - Boenhed 2

Grundet opnormering og barsel søger Boenhed 2 i Landsbyen Sølund 2 socialpædagoger / Social og sundhedsassistenter pr. 1. februar 2022.

Stillingerne er i Hus 1 og arbejdstiden er i tidsrummet kl. 7.00 til 23.00 på hverdage samt hver anden weekend. Stillingerne er henholdsvis en fast stilling på 35 t./ugtl. (mulighed for fuld tid) og et barselsvikariat på 32 t./ugtl.
Begge stillinger er med start 1. februar 2022 eller snarest derefter.
Barselsvikariatet løber fra den 1. februar og frem til den 1. oktober 2022 med mulighed for forlængelse.

Boenhed 2 er et bosted for 16 borgere med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne i alderen 19-80 år fordelt i 2 huse. I hus 1 bor 5 ældre mennesker og 3 unge mennesker. De har alle en udviklingsalder som spænder fra knap 1 år til en udviklingsalder på op til ca. 9 år. Alle har behov for pleje, støtte og vejledning i større eller mindre grad. Borgerne er positive og livsglade. De har humor, er aktive og har behov for at blive forstået, få passende udfordringer, oplevelser og masser af tryghed i hverdagen. Der er enkelte borgere, som kan agere med udadreagerende adfærd i pressede situationer. Flere af de ældre beboere har, foruden deres funktionsnedsættelse, en demensdiagnose.

Vi søger socialpædagoger, som har lyst til at arbejde i en spændende og alsidig boenhed, hvor der både arbejdes med borgere, som er i starten af deres voksenliv med hvem der arbejdes udviklingsorienteret, samt borgere, som er i slutningen af deres liv, og hvor der arbejdes med vedlighold af færdigheder og med et stort stort fokus på livskvalitet.

Landsbyens overordnede filosofi er Gentle Teaching. Relationsarbejdet er på alle måder vores primære pædagogiske udgangspunkt og et godt liv for den enkelte er målet. Via relationspædagogik søger vi at give den enkelte en oplevelse af at være værdifuld og noget særligt. For at understøtte dette søger vi inspiration i forskellige teorier/metoder og arbejder bl.a. med livshistorier, udviklingsbeskrivelser, neuropædagogik, sanseintegration og forskellige former for kommunikation. Eksempelvis bor der en ung pige, som vi kommunikerer med via hendes øjenudpegningscomputer (tobii).

Vi søger socialpædagoger som

 • har lyst til både at arbejde med den yngre og den ældre målgruppe af mennesker med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne
 • gerne har erfaring med at arbejde med mennesker med autisme
 • er fagligt og etisk velfunderet
 • har kerneopgaven i fokus. En der kan give tryghed til borgeren og hvor der er hjerterum.
 • er anerkendende og tydelig i sin kommunikation
 • er initiativrig og udviklingssøgende
 • har interesse i at arbejde med udvikling af dokumentation i det daglige arbejde (Vi arbejder i dokumentationssystemet CURA)
 • er holdspillere, der trives i det brede samarbejde – både i Boenheden og på tværs af faggrupper i Landsbyen Sølund.

Vi tilbyder en arbejdsplads
 • som er alsidig og spændende i den pædagogiske tilgang til opgaveløsningen
 • som er fagligt og etisk orienteret
 • som er udviklingsorienteret
 • med høj grad af medindflydelse
 • med mulighed for supervision, temadage og kurser
 • med tværfagligt samarbejde med andre faggrupper i Landsbyen Sølund.


Ansøgningsfrist

12. december 2021.
Ansøgningen sendes elektronisk.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 21. december 2021.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomsten mellem Skanderborg Kommune og Socialpædagogernes Landsforbund.


Yderligere oplysninger

kan indhentes på Landsbyen Sølunds hjemmeside, og telefonisk kontakt til faglig leder Anne B. Ladefoged på telefon 87 94 82 02 eller mobil 51 72 79 81.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Skanderborg Kommune

Dyrehaven 10
8660
Skanderborg
Tlf: 87947000
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-82985657
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-12-2021
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-12-2021
Randers Kommune
Randers, Østjylland
Frist:
09-12-2021