145
145
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
145
145
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-09-2022

Tre socialpædagoger eller socialrådgivere til kvindeherberget Bocentret

Vores kollegaer skal ud at afprøve nye veje. Derfor søger vi tre nye, erfarne socialarbejdere til vores team.

Bocentret er et herbergstilbud til kvinder efter Serviceloven §110. Vi er fysisk beliggende på Sundholm. Vi har 49 pladser.

Vores målgruppe er kvinder, typisk over 30 år, der er karakteriseret ved komplekse sociale problematikker og vurderes til at have behov for en skærmet indsats.

Vi arbejder ud fra en rehabiliterende og recoveryorienteret tilgang med det formål hurtigst muligt at få kvinden videre i rette boligtilbud med relevant støtte.

Vi søger tre socialfaglige kontaktpersoner, og vi opfordrer alle uanset køn til at søge.

Dine opgaver og kompetencer
Kan du se dig selv i nedenstående, så er du den, vi søger

  • Du har en relevant socialfaglig uddannelse fx som socialpædagog eller socialrådgiver.
  • Du har interesse for arbejdet med hjemløse kvinder, og du må meget gerne have både kendskab til og erfaring med arbejdet med socialt udsatte voksne med fx rusmiddelbrug.
  • Du har en ukompliceret tilgang til tingene, der medfører, at du hellere vil løse opgaven end sidde og tale om den.
  • Du mener, at faglig dokumentation er vigtig. Ikke kun fordi det står i en paragraf, men fordi det er Bocentrets måde at sikre systematisk overblik over indsatsen med den enkelte beboer.
  • Du er typen, der handler og dermed nogle gange fejler. En god arbejdsplads med en god leder er et sted, hvor vi tør fejle og har dialog om dette, således at vi kan lære af det.
  • Du mener, at arbejde på skæve tidspunkter ikke er nogen udfordring. I aften- og weekendvagter er du og en kollega ansvarlige for den samlede indsats på Bocentret.
Du skal også vide, at

  • du som socialfaglig kontaktperson fungerer som kvindens tovholder under opholdet på Bocentret. Det er derfor din opgave at samarbejde med kvindens sagsbehandlere, sundhedsvæsenet og andre relevante samarbejdspartnere, da disse er vigtige i forhold til afklaringen og belysningen af kvindens ressourcer og udfordringer.
  • du skal dokumentere din daglige indsats samt løbende udarbejde skriftlig udviklingsplan herunder mål og delmål for kvindens ophold på Bocentret.
Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor dagene er travle og sjældent ligner hinanden.

Vi vægter samarbejde i hverdagen højt. Vi mener, at aktiv deltagelse i drift og udvikling på personalemøder samt supervision er meget vigtigt, og du får en tæt samarbejdsflade med erfarne kollegaer.

Du skal trives med at have mange opgaver, eksempelvis praktiske opgaver i forbindelse med indflytning og udflytning af og med beboere og praktiske opgaver i hverdagen på beboernes værelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi søger tre kontaktpersoner til tiltrædelse snarest muligt eller den 1. november 2022.

Stillingerne er på 37 timer i gennemsnit om ugen. Arbejdstiden er placeret på dag- og aftenvagter samt hver tredje weekend. Timerne er fordelt således, at du hver 3. uge arbejder 48 timer, og ugen efter er en kort arbejdsuge.

Stillingerne aflønnes efter gældende overenskomst.

Du skal være opmærksom på, at husdyr er tilladt på Bocentret.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.

Ønsker du at høre nærmere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Bettina Bach på 2156 9851 på hverdage ml. kl. 9.00-12.00.

Søg via linket senest mandag den 26. september 2022
Vær opmærksom på, at vi løbende screener ansøgerne pr. tlf. og på baggrund deraf indkalder til 1. samtale.
Det er muligt, at vi også indkalder til 2. samtale, således at vi sikrer os, at matchet er rigtigt for både dig og Bocentret.
Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 28. og torsdag den 29. september.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 23317502
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2022
Udløber:
26-09-2022
Kviknummer:
LJA-84017274
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed