216
216
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
216
216
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Psykiatrisk Center København

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-12-2021

Uddannet socialpædagoger søges til velfungerende intensivt psykiatrisk afsnit i Gentofte

Lyder det som noget for dig? Så læs videre.

Hvem er vi?
19.2 er et lukket afsnit med plads til 12 patienter inden for alle psykiatriske lidelser. Vi plejer og behandler patienter med psykotiske lidelser og/eller alvorlige affektreaktioner, suicidale impulser, selvskade samt patienter indlagt i henhold til retslig foranstaltning.

Du bliver en del af en personalegruppe på ca.25 kollegaer. Fordelt på unge, gamle, kvinder, mænd, nyuddannede og erfarne, der arbejder tværfagligt, og som er stolte af den gode trivsel i afsnittet.

Afsnittet er en del af Psykiatrisk Center København, og i 2024 flytter vi nye moderne rammer på Bispebjerg Hospital. Vores optageområde er Bispebjerg, Brønshøj/Husum og Nørrebro. Gentofte matriklen huser desuden et andet intensivt sengeafsnit og to åbne afsnit i samme bygning.

Kognitiv adfærdsterapi og Safewards er den overordnede referenceramme. Vi praktiserer nærvær og synlighed i hverdagen. Vi kommunikerer deeskalerende og løsningsorienteret og samarbejdet bliver målsat ud fra patientens ønsker og behov. Afsnittet arbejder målrettet med nedbringelse af tvang ved hjælp af aktiv inddragelse af vores patienter og deres pårørende samt fokus på træning af personalets kommunikative og deeskalerende færdigheder.

Vi har et struktureret og forudsigeligt miljø, med fokus på at skabe et trygt og rart sted, at være indlagt og et godt arbejdsmiljø, hvor faglig udvikling vægtes højt. Vi passer godt på hinanden og har kontinuerligt fokus på sikkerhed.
Alle medarbejdere skal igennem en KAT-uddannelse i 2022.

Som noget nyt søger vi nu dygtige socialpædagoger i plejen til blandede vagter

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Du vil indgå i en energisk og dygtig, tværfaglig personalegruppe bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykolog, recovery mentor, specialpsykolog og læger. Derudover har vi fast ergoterapeut, fysioterapeut og socialrådgiver, der kommer i afsnittet flere gange ugentligt. I hverdagen vil du blive fast kontaktperson for 2-3 patienter.

Som socialpædagog vil du indgå som en del af plejepersonalet, og du vil i samarbejde med patienterne og dine kollegaer iværksætte miljøterapeutiske aktiviteter, social færdighedstræning og fysiske aktiviteter under hensyntagen til patienternes ressourcer og udfordringer.

Efter oplæring vil du kunne observere for medicinbivirkninger og somatiske tilstande med vejledning fra sundhedsfagligt personale.

Du deltager aktivt i stuegang, netværksmøder, pårørendeinddragelse og i samarbejdet med Distrikt/F-ACT.

Du deltager selvfølgelig også i alarmberedskab/akutte situationer på eget afsnit og hjælper til på øvrige afsnit på matriklen

Du har et tæt samarbejde med afdelingssygeplejerske, kolleger, patienter, pårørende, øvrige afsnit, distrikt/FACT, kommunale samarbejdspartner, bostøtter m.m.

Hvem er du?
Du er en erfaren og dygtig socialpædagog, der har et solidt fagligt fundament, men som også er nysgerrig, åben og interesseret i hvad dine sundhedsfaglige kollegaer byder ind med. Måske har du erfaring fra en lignede stilling fra behandlingspsykiatrien eller fra socialpsykiatrien.

Vi lægger vægt på, at du har lysten til at arbejde med netop denne målgruppe, at du kan samarbejde med andre, at du er ansvarsfuld og mødestabil og ikke mindst at du sætter en ære i at møde andre med respekt og ordentlighed.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Du kommer på et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram ud fra dine behov og kompetencer og du får løbende supervision. Derudover kommer du på vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering & voldsforebyggelse. Vi sørger for løbende kompetenceudvikling, der er tilpasset dine og vores ønsker. Du får desuden tilknyttet en erfaren mentor i den første tid af din ansættelse.

Vi ved hvor vigtigt det er, at arbejdsliv og privatliv hænger fornuftigt sammen. Du får derfor indflydelse på din vagtplan, med en fast grundplan og med arbejde hver 2.weekend i 8 timers vagter eller 3. weekend i 12 timers vagter.

Ønsker du at vide mere om stillingen?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maria Juul Jensen på 51186409 eller mail: maria.juul.jensen@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst.

Der er tale om 2 faste stillinger som socialpædagog i blandede vagter med ansættelses start den 1. marts 2022 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Søg stillingen via link senest den 17. januar 2022
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Psykiatrisk Center København

Edel Sauntes Allé 10
2100
København Ø
Tlf: 38647300
Praktisk information
Oprettet:
13-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83091364
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-01-2022
Brøndby Kommune
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
18-01-2022
Brøndby Kommune
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
09-02-2022