160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-12-2021

Ungehuset Emdrup søger socialrådgiver eller medarbejder med en socialpædagogisk baggrund der brænder for arbejdet med psykisk sårbare unge

Brænder du for arbejdet med psykisk sårbare unge, og har du en socialpædagogisk baggrund eller er uddannet socialrådgiver, er du måske netop den medarbejder, vi leder efter.

På Ungehuset Emdrup ønsker vi at styrke tværfagligheden. Vi leder derfor efter ny kollega, der, med afsæt i det pædagogisk felt, kan kombinere sin viden om det pædagogiske og psykiatriske. Herunder motivationsarbejde og udvikling i det socialpædagogiske arbejde i hverdagen.

Du skal have et ønske om at indgå i socialpædagogisk arbejde med fokus på rehabilitering, hverdagslivstræning og støtte og omsorg.

Om målgruppen
Ungehuset Emdrup er en behandlingsinstitution for unge med svære psykosociale og psykiatriske vanskeligheder. De unge er mellem 13-18 år, men har mulighed for efterværn til de fylder 23 år. Gældende for dem alle er, at deres udfordringer er komplekse, selvom de kognitivt befinder sig indenfor normalområdet. Målgruppen er unge, som:

 • lider af skizofreni, bipolare lidelser, autismespektrum-forstyrrelser, ADHD samt personlighedsforstyrrelser
 • har sidevanskeligheder som angst, depression, OCD, spiseforstyrrelse eller psykoser
 • har adfærdsmæssige vanskeligheder, der kan vise sig ved selvskadende adfærd, selvmordstrusler eller -forsøg, affektlabilitet og et mindre brug af rusmidler
 • kan have udadreagerende adfærd. Her anvender personalet Low Arousal. Magtanvendelser og nødværge kan forekomme
Om Ungehuset Emdrup
Ungehuset Emdrup er normeret til 16 unge men har plads til 20. Vi består af to døgnafdelinger: Upstairs og Kollegiet. Personalemæssigt består Ungehuset af ca. 40 medarbejdere, fordelt på fast personale, faste afløsere og vikarer. Personalet er meget engageret og består primært af socialpædagoger. Da vi på Ungehuset ønsker en tværfaglig medarbejdergruppe, har vi ligeledes ansat social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter samt psykomotoriske pædagoger.

Derudover er der ansat en sundheds- og medicinansvarlig medarbejder, en socialrådgiver, en psykolog, to afdelingsledere og en institutionsleder.

Fokus på begge afdelinger er at forberede og støtte de unge til deltagelse i almenfællesskaber udenfor institutionen, så de får mulighed for at leve selvstændige og meningsfulde liv på samme vilkår som deres jævnaldrende. Det gør vi bl.a. gennem botræning, hverdagslivstræning, arbejdstræning, uddannelsesstøtte, og ved at hjælpe den enkelte med at få skabt struktur og overblik over sin hverdag.

Vores afsæt er miljøterapeutisk, hvilket vil sige, at vi opfatter alle døgnets timer som potentielle behandlingsplatforme. Vi arbejder med Kognitiv Adfærdsterapi (KAT) og tilbyder de unge ugentlige KAT-samtaler, hvor vi støtter dem i at lære at forstå og håndtere deres vanskeligheder.

Vi står overfor en spændende omorganisering på Ungehuset, som du vil blive en del af. Her vil du kunne være med til at skabe retning og få sat dit eget præg på vores nye Ungehus.

Dine opgaver
Du vil blive ansat på institutionen Ungehuset Emdrup. Du vil, udover at arbejde med den unge på institutionen, bl.a. skulle ledsage den unge til aftaler med læge, psykiatri, skole m.m. og du vil fra tid til anden skulle deltage i netværks- og samarbejdsmøder om og med den unge. Du skal derfor have stærke samarbejdsevner og være fleksibel.

Som medarbejder på Ungehuset Emdrup vil det bl.a. være din opgave at:

 • være til stede for de unge i miljøet, når de har behov for støtte, omsorg, dialog, realitetskorrigering m.m.
 • være end del af et team, som støtter op om den unge – hvilket vil sige, at du skal afholde KAT-samtaler, have styr på den unges aftaler og dagsaktiviteter, sørge for at den unge er i trivsel og udvikling m.m.
 • have løbende dialog med forældre, netværk og samarbejdspartnere – primært for dine egne kontaktunge, men også for de andre unge ved behov
 • dokumentere den unges adfærd og udvikling løbende
 • observere tidlige ændringer i de unges mentale og fysiske helbred
 • give medicin efter gældende lovgivning om medicinhåndtering og dokumentation
 • kunne håndtere afslag, modstand og regrediering uden at miste troen på den unge
Vores forventninger til dig
For at komme i betragtning til stillingen, forventer vi, at du:

 • har en socialpædagogisk baggrund, fx som pædagog/PAU eller er uddannet socialrådgiver, og har lyst til at arbejde med specialpædagogisk behandling
 • er vant til at have blik for årsager, symptomer og behandling af fysiske såvel som psykiske sygdomme
 • er psykisk robust og derfor både kan stå i situationer, hvor det kan være nødvendigt at benytte magt for at få situationen under kontrol, og i situationer hvor den unge er så meget i affekt, at det kan komme til udtryk, som trusler rettet mod personalet eller andre
 • kan arbejde rehabiliterende med fokus på den unges kompetencer
 • er fleksibel, positiv og har lyst til at indgå i den løbende udvikling af institutionen
 • er i stand til at arbejde metodisk og udviklingsorienteret
 • har kendskab til Low Arousal og Den Motiverende Samtale
 • har erfaring med at arbejde i dokumentationssystemer
 • har kørekort (ikke et krav)
Derudover vil det være en fordel, hvis du:

 • har erfaring fra inden for det socialpædagogiske område eller psykiatrien
 • har en særlig fritidsinteresse eller hobby, du kan benytte i dialog og aktivitet med de unge
Hvad tilbyder vi?
Som medarbejder hos os bliver du en del af en institution med høj faglighed, godt kollegaskab og tillidsbaseret ledelse. Vi vægter en sund arbejdskultur med respekt og rummelighed som nøgleord. Vi vil kunne tilbyde dig:

 • et drivkraftigt og udviklende arbejdsmiljø
 • mulighed for løbende kurser og uddannelser, herunder KAT, og personlig udvikling
 • et spændende arbejde med mange opgaver og tværfagligt samarbejde
 • ekstern supervision
 • behandlingsmæssig sparring med kollegaer og intern psykolog
Løn og ansættelse
Løn efter overenskomst og principperne i Ny Løn. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt eller senest den 1. februar 2021.

I stillingen indgår både dag-, aftenvagter samt weekendvagt hver anden weekend.

Center for Socialpædagogik og Psykiatri anvender børne- og straffeattest samt udvidede referencer, som led i rekrutteringen.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Mie Kristiansen på 4014 8970 eller konstitueret institutionsleder Ditte Lodberg Rasselnberg på 5162 2934 i hverdagene mellem 9.00-14.00.

Vi anbefaler desuden, at du orienterer dig og læser mere om vores institution, centret og vores tilbud og indsatser på www.csp.kk.dk.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest torsdag den 23. december 2021

Samtaler afholdes løbende.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21269913
Praktisk information
Oprettet:
04-12-2021
Udløber:
23-12-2021
Kviknummer:
LJA-83054138
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed