160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Glostrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-12-2021

Vi søger 2 pædagoger som brænder for faglig udvikling og det gode børneliv

Rosenåens afd. Violen søger 2 faglig velfunderet pædagoger 1 til vores børnehave 37 timer, og 1 til vores vuggestue 37 timer, til ansættelse hurtigst muligt. Vi søger pædagoger der har fokus på at stemningen og måden du møder børnene på, bidrager til det gode børneliv. Du møder barnet med varme, nærvær og en mild stemme, samt en stålsat tro på, at ansvaret for kvaliteten og relationen ligger hos den voksne - uden undtagelse. Violen består af 2 børnehavegrupper, en vuggestue, samt et specialtilbud.

Daginstitutionen Rosenåen består at tre afdelinger som ligger ca. 800 meter fra hinanden. Vi lægger vægt på at vi, trods afstanden, er et dagtilbud og vægter at såvel børn som voksne har mulighed for at være deltagere i fleksible fællesskaber på tværs af institutionen, for på denne måde at bidrage til alle børn føles sig værdifulde og med gode venner.

Hvem er vi:
Vi er et dagtilbud med fokus på kvalitet og faglighed ift. det gode børneliv. Det er spændene at arbejde her og vi reflekterer så det knager. Hos os kommer kerneopgaven før alt andet.
Vi arbejder for børns fællesskaber, trivsel og læring ligesom det er afgørende for os at fokusere på børneperspektivet… igen og igen! Det forudsætter, at vi skal være modige nok til at ”blande os” i hinandens arbejde, og at kommunikation og trivsel er et fælles ansvar. Vi gør os umage, vi øver os, og vi lærer af vores fejl. Vi ser børnenes ressourcer fremfor begrænsninger. Vi følger børnenes spor og børnenes nærmeste udvikling zone, og ud fra dette justerer praksis. Vi arbejder med udviklingsstøttende samspil ud fra Marte Meo og ICDP-elementerne og har fokus på rammerne for deltagelses muligheder i fællesskaberne.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi ønsker at ”bygge bro” mellem institution og hjem, til gavn for børnenes trivsel, udvikling og læring.
På sigt er det målet at alle pædagoger i Glostrup kommune skal uddannes inden for ICDP med henblik på at styrke det udviklingsstøttende samspil herunder det betydningsfulde arbejde med at skabe tilknytning. Du vil derfor komme på ICDP kursus i den nærmeste fremtid.

Hvem er du: 

 • Du har en pædagogisk uddannelse
 • Du holder skarps fokus på kerneopgaven
 • Du ved du er dygtig, men stadig optaget af faglig udvikling
 • Du har gode kommunikative evner og en anerkendende tilgang
 • Du er nærværende og leger med…
 • Relations arbejdet er dit stærkeste kort
 • Du er åben, imødekommende og (også) optaget af forældrenes perspektiv
 • Du er indstillet på at deltage i og bidrage til fortsat faglig og organisatorisk læring og udvikling
 • Sammen med dine kollegaer tager du ansvar for, at løse hverdagens udfordringer proaktivt så alle børn og voksne får den bedste dag.
 • Har et godt overblik, er stabil og fleksibel
 • Du sætter pris på tydelig og konstruktiv ledelse og bidrager med professionelt følgeskab
 • Kan anskue verden fra flere perspektiver og øver dig i at se, forstå og anerkende barnets perspektiv
 • Kan reflektere over egne og andre handlinger og herefter justere praksis
 • Ser faglig udvikling som en vigtig og nødvendig del af dit arbejde


Vi skal have modtaget din ansøgning seneste den 31.01.2022. Fortæl i ansøgningen hvilken betydning det har for barnet, at vi som pædagoger er skarpe på relationelle.
 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogiske leder Rina Ebbesen på 43964938 eller sende en mail: rina.ebbesen@glostrup.dk  
Vi vil opfordre til at du kommer forbi på et besøg.


Vi vil løbende afholde samtaler, så send derfor en ansøgning med det samme. Løn i forhold til gældende overenskomst. På kommunens hjemmeside http://www.glostrup.dk kan du læse kommunes overordnede medarbejdergrundlag, inklusionsstrategien samt om mestring og udfoldelse.

Kontakt

Glostrup Kommune

Søndervangsvej, 90
2600
Glostrup
Tlf: 43964938
Praktisk information
Oprettet:
13-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83089781
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed