183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rønnegård

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-12-2021

Vi søger dygtige kolleger med høj faglighed, erfaring og lyst til udvikling på det specialiserede socialområde (Genopslag)

Du skal være motiveret af at hjælpe med at skabe høj livskvalitet hos sårbare voksne med udviklingshæmning, hvor nogle også har psykiatriske diagnoser. Du er den helt rette, hvis du har et solidt fagligt fundament og lyst til at blive en del af et team i udvikling.

Vi har brug for at styrke samarbejdet om den enkelte beboer endnu mere, hvor faglighed går foran i de daglige beslutninger. Derfor søger vi flere dygtige kolleger, som kan møde vores beboere med åbenhed, nysgerrighed og faglig refleksion.

”I mødet med beboerne er det vigtigt at være autentisk og nysgerrig efter, hvad livskvalitet betyder for den enkelte og kunne omsætte det i den daglige støtte. Vores forventninger til dig handler med andre ord om, at du er i stand til at omsætte viden til praksis og omvendt, siger forstander Marie-Louise Dyhrberg.

Målgruppen på Rønnegård er voksne med udviklingshæmning og ofte i kombination med psykiatriske diagnoser. Beboerne har mange forskellige udfordringer, som fordrer kendskab til forskellige faglige metoder og tilgange. Vi arbejder ud fra den optik, at enhver pædagogisk handling er baseret på et fagligt argument for, hvorfor vi gør, som vi gør. Altså har vi brug for dig, der har et solidt fagligt og etisk fundament kombineret med lysten til at være en del af en organisation i udvikling.

Du bliver en del af stærkt kollegialt fællesskab med fokus på udvikling, samskabelse og trivsel

Du vil blive en del af en personalegruppe, hvor vi arbejder tværfagligt og spiller hinanden gode i samarbejdet om kerneopgaven, og hvor vi lægger vægt på nytænkning, engagement, kvalitet og professionalisme i det organisatoriske medlemskab.

”Vi dygtiggør os sammen som fællesskab, hvor målet er at skabe udvikling og trivsel for alle, der er en del af Rønnegård. Og vi arbejder respektfuldt med samtlige aktører i beboernes liv”, siger Marie-Louise Dyhrberg.

Som kollega på Rønnegård skal du have mod på at lære fra dig, og du skal også have lyst til at lære af andre. Vi har løbende supervision og opkvalificering af kompetencer, så vi holder os i god mental og faglig form.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet inden for socialområdet og har minimum et par års erfaring
  • vil bidrage aktivt til den fælles håndtering af kerneopgaven og den nødvendige organisatoriske og faglige læring
  • kan leve op til høje krav og forventninger til engagement og kvalitet i organisatorisk medlemskab og faglighed
  • har lyst til at deltage i supervision, blive efteruddannet og bidrage til udviklingen af organisationen
  • er dygtig til at samarbejde igennem dokumentation og med klar kommunikation
  • har kørekort og vil køre i arbejdstiden
Mere om Rønnegård

Rønnegård ligger i smukke omgivelser i Gørløse og er et bo- og beskæftigelsestilbud for 27 voksne. Alle beboere og dagbrugere er udviklingshæmmede med forskellige psykiatriske diagnoser og visiteret efter Servicelovens §§ 104 og 108.

Rønnegård er en del af Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden.


Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte forstander Marie-Louise Dyhrberg, 21546618 mellem kl. 10-11 på hverdage.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Stillingen er på 37 timer med ansættelsesstart den 01-02-2022 eller snarest muligt.


Ansøgningsfrist

Der foretages løbende ansættelser

Ansøgningen med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes via linker i annoncen.

Kontakt

Rønnegård

Strøvej 93
3330
Gørløse
Tlf: 21546618
Praktisk information
Oprettet:
16-12-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83106260
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed