230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Svendebjerggård

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-07-2022

Vi søger en kombineret børnefamilie pædagog og kontaktperson til en 37 timers stilling.

Vil du arbejde på et krisecenter og botilbud, hvor autonomi, kompetencer og samhørighed for beboere og medarbejdere bliver skattet højt? – så er der mulighed for det nu.

Vi kan tilbyde et spændende job til dig, hvor du får en unik mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til vores børn, familier og voksne på Svendebjerggård.

Frelsens Hærs krisecenter og botilbud Svendebjerggård er et selvejende tilbud under Servicelovens §§ 109 og 110, der har driftsoverenskomst med Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden.Svendebjerggård tilbyder midlertidigt husly, sikkerhed, rådgivning og omsorg til kvinder, mænd og LGBT+ samt deres eventuelle medfølgende børn. Vi har fokus på, at borgeren via deres ophold, kan få mulighed for at lave et vendepunkt i deres liv og at de derved kan få mulighed for et så aktivt og samfundsdeltagende liv som muligt.Svendebjerggård er et livligt hus, der er omgivet af den skønneste store have. Børn og voksne gør stor brug af vores have, hvor vi bl.a. har store græsplæner, en stor legeplads, et stort drivhus, en bålhytte og en stor shelter. Derfor ønsker vi en pædagog, der har sans for at gribe de gode muligheder, der hele tiden byder sig for at lære børn og voksne godt at kende.Som børnefamiliepædagog har du et særligt ansvar for, at alle medindskrevne børn får mulighed for det bedste ophold på Svendebjerggård. Vi ønsker en smilende og udadvendt pædagog, der allerede fra familiens første dag på Svendebjerggård tager imod familien og igennem hele forløbet er med til at sikre et fagligt velfunderet forløb. Dette forløb skal både sikre, at familierne får mulighed for at bearbejde det svære og at de får mulighed for at opleve et frirum med glæde og samvær, mens de bor på Svendebjerggård. Vi lægger vægt på, at du holder jævnlige samtaler/samvær med hele familien.Som kontaktperson har du bl.a. ansvar for at støtte de voksne beboere i forhold til deres opholdsplan, som I sammen skal udarbejde.Vi har plads til 29 borgere/familier fordelt på to etager. Vi er organiseret i to tværprofessionelle teams og har fokus på udvikling af det gode teamsamarbejde, det tværgående interne samarbejde og på det eksterne samarbejde. Svendebjerggårds praksis tager afsæt i en multiteoretisk forståelse af, at mødet med mange og hyppigt skiftende borgere med komplekse livsomstændigheder fordrer et nuanceret beredskab af teori og metoder. Vores menneskesyn udspringer af Frelsens Hærs menneskesyn, at ethvert menneske er værdifuldt præcist, som det er.Arbejdstiden ligger mandag – søndag i tidsrummet kl. 7.00 – 22.30. Vi arbejder ud fra et 8 ugers skema. På de 8 uger vil du have: 8 aftenvagter, 4 vagter fra 10.00 – 18.00 og 4 weekendvagter fra 10.00 – 17.00.Vi kan tilbyde dig:

 • Et udviklingsorienteret krisecenter og botilbud, hvor udvikling er en del af den daglige praksis og foregår i et medsynsorienteret og tværprofessionelt perspektiv.
 • En faglig stærk kollegagruppe med stort engagement.
 • En ledelseskultur der er optaget af udvikling, forventning om at medarbejdere gør deres bedste og bringer sig selv i spil med ideer, sparring, faglighed, viden og engagement.
 • Et krisecenter som tænker meget nuanceret om vold og voldsdynamikker.
 • Et krisecenter og botilbud som har autonomi i højsæde.
 • Et spændende samarbejde med vores børnefamilier og øvrige beboere, hvor du sammen med vores socialfaglige medarbejdere står i spidsen for, at familierne og øvrige beboere får tilbudt et godt forløb.
 • Obligatorisk ekstern supervision.
 • Undervisningsforløb for alle professionsfaglige medarbejdere.


Vi forventer, at du:

 • Er uddannet pædagog.
 • Gerne har døgninstitutions erfaring.
 • Gerne har en familieterapeutisk efteruddannelse.
 • Er empatisk, medsynsorienteret og tænker sammenhæng mellem krop, sjæl og psyke.
 • At du tør sætte dig selv i spil.
 • Har stærke, relationelle kompetencer, og forstår at omsætte dem i arbejdet med mennesker, der befinder sig i komplekse sociale situationer.
 • Har erfaring i at arbejde med børn og familier.
 • Tror på, at alle mennesker uanset baggrund har mulighed for at udvikle sig.
 • Gerne har erfaring med at arbejde i grupper.
 • Er god til at veksle mellem at arbejde selvstændigt og i teams.
 • Har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner til brug for dokumentation af det sociale arbejde.
 • Ser vigtigheden i at samarbejde med eksterne samarbejdspartnere f.eks. andre myndigheder.


For nærmere information om stillingen kan forstander Randi Ringgaard Christoffersen træffes på telefon 38619870.Ansøgningsfrist: torsdag den 18. aug. kl. 12.00.Samtaler: torsdag den 25. aug. 2022Løn: efter gældende overenskomst.Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Svendebjerggård

Catherine Boothsvej 20
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2022
Udløber:
18-08-2022
Kviknummer:
LJA-83855486
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Studenterrådgivningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
11-08-2022
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn
Frist:
16-08-2022
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2022