160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Rønnegård

|
Nordsjælland
|
Indrykket 08-01-2022

Vi søger en pædagog, ergoterapeut, socialrådgiver studerende eller lignende gerne med erfaring og lyst til weekend arbejde på det specialiserede socialområde

Du skal være motiveret af at hjælpe med at skabe høj livskvalitet hos sårbare voksne med udviklingshæmning, hvor nogle også har psykiatriske diagnoser. Du er den helt rette, hvis du har et solidt fagligt fundament, lyst til at lære og mener at du er den rette til at blive at en del af vores weekend team. Vi står og mangler personale til deltidsstillinger i weekenden. Derfor søger vi flere dygtige kolleger, som kan møde vores beboere med åbenhed, nysgerrighed og faglig refleksion. ”I mødet med beboerne er det vigtigt at være autentisk og nysgerrig efter, hvad livskvalitet betyder for den enkelte og kunne omsætte det i den daglige støtte. Vores forventninger til dig handler med andre ord om, at du er i stand til at omsætte viden til praksis og omvendt, siger forstander Marie-Louise Dyhrberg.

Målgruppen på Rønnegård er voksne med udviklingshæmning og ofte i kombination med psykiatriske diagnoser. Beboerne har mange forskellige udfordringer, som fordrer kendskab til forskellige faglige metoder og tilgange. Vi arbejder ud fra den optik, at enhver pædagogisk handling er baseret på et fagligt argument for, hvorfor vi gør, som vi gør. Altså har vi brug for dig, der har et solidt fagligt og etisk fundament kombineret med lysten til at være en del af en organisation i udvikling.

Du bliver en del af stærkt kollegialt fællesskab med fokus på udvikling, samskabelse og trivsel Vi forventer, at du:

  • Er under uddannelse indenfor de socialfaglige spektre, eller har anden relevant baggrund
  • Kan tilegne dig ny viden og har lyst til at lære vores beboere at kende
  • Vil bidrage aktivt til den fælles håndtering af kerneopgaven
  • Kan leve op til høje krav og forventninger til engagement og kvalitet i organisatorisk medlemskab og faglighed
  • Kan formulere dig på skrift og i tale.
Mere om Rønnegård Rønnegård ligger i smukke omgivelser i Gørløse og er et bo- og beskæftigelsestilbud for 27 voksne. Alle beboere og dagbrugere er udviklingshæmmede med forskellige psykiatriske diagnoser og visiteret efter Servicelovens §§ 104 og 108.

Rønnegård er en del af Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden.

Yderligere information Du er velkommen til at kontakte forstander Marie-Louise Dyhrberg 21546618 mellem kl. 10-11 på hverdage.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Stillingerne er på 16 timer hver anden og/eller hver fjerde weekend med ansættelsesstart den 01-02-2022 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist Vi ansætter løbende, så send os din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopi af relevante uddannelsesbeviser.
Du skal sende det via linket i annoncen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Rønnegård

Strøvej 93
3330
Gørløse
Tlf: 21546618
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
31-01-2022
Kviknummer:
LJA-83198461
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Gribskov Kommune
Gribskov, Nordsjælland
Frist:
25-01-2022
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
07-02-2022