240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aalborg Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-07-2022

Vi søger en social- / sundhedsfaglig medarbejder, som kan arbejde målrettet med demens og pædagogisk intervention

Vi oplever behov for, at få Pædagoger og Sundhedsuddannede medarbejdere, som har viden og erfaring med at arbejde med mennesker med demens - eller demenslignende forståelse af verden.

Vi har brug for dig til mellem 30 og 37 timer gennemsnitlig om ugen med tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt herefter.

Løvdal er et §105 Botilbud med lejligheder til 30 voksne mennesker med varierende grader af psykisk og fysisk funktionsevne. Lejlighederne er fordelt på 4 huse og som medarbejder bliver du koblet på et primær hus. Hvilket også betyder, at der er mulighed for at få dannet en god og stabil relation til de mennesker vi er her for og deres pårørende. Vi garanterer en afvekslende hverdag med masser af pædagogfaglige og sundhedsfaglige udfordringer, hvor det kræver; at du kan bevare roen og skabe overblik sammen med de mennesker vi er her for. I disse 2 stillinger ansøger vi efter kollegaer, som har viden og praksiserfaring i forhold til, at arbejde sammen med mennesker med demens.

Løvdal er en fantastisk matrikel, med kompetente kollegaer og en afvekslende gruppe af mennesker bosat i lejlighederne. Her er utrolig mange personligheder, som har brug for/er afhængige af, at du kan dit fag og er stolt over, at du kan arbejde tværfagligt, rehabiliterende og bevidst med; hvornår du arbejder ud fra udvikling, støtte eller omsorg.
Du vil få dygtige kollegaer, som har bred erfaring ift. at arbejde sammen med mennesker, som til tider viser udadrettet og/eller selvskadende kommunikationsformer. - Alle, som bor på Løvdal har behov for at være i et særligt tilrettelagt hjemligt og samtidig skærmet miljø.

Vi er et døgntilbud og derfor skal du kunne indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider, herunder primært aften og hver anden weekend. Hvis det ønskes er der mulighed for at indgå i lokalaftale omkring lange vagter og nedsat hviletid

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med og kan arbejde målrettet med demens og pædagogisk intervention

Arbejdsstedets adresseBodil Hjorths Vej 12, 9310 Vodskov.
Løvdal er beliggende i det skønne Hammer Bakker i Vodskov

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 25 august. 
- indkaldelsen sker via mail. Du skal derfor være opmærksom på, at indkaldelsen kan ryge i dit spamfilter.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Annmette Mortensen på tlf.: 2519 7116 Tages telefonen ikke, så læg en besked på telefonsvaren med dit navn og dit nummer, så får du et opkald.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:


I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aalborg Kommune

Bodil Hjorths Vej 12A
9310
Vodskov
Praktisk information
Oprettet:
30-07-2022
Udløber:
18-08-2022
Kviknummer:
LJA-83880112
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce