202
202
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-11-2021

Vilde Liv søger socialfaglig medarbejder til ikonisk sted ved Christiania

Vi har brug for en skarp og intuitiv person med kant og grundsubstans i fællesskabet.

Hvem er vi?
Vilde Liv er Københavns Kommunes Socialforvaltnings tilbud til unge mellem 12 og 18 (21) år, der færdes på og omkring Christiania. Vi holder til i en container lige uden for Christiania. Vi er en fremskudt indsats og vi agerer, der hvor vores unge holder til. Vi er modige, kreative i brobyggende løsninger og så er vi meget engageret i samarbejdet med vores unge. Hos os har de unge mulighed for anonym rådgivning, udviklende fællesskab, projektmageri og positiv voksenkontakt. Vi laver alt fra jobcafé til folkekøkken og så er der gratis boksetræning to gange om ugen.

Hvem er du mon?
Vi leder efter dig der både kan navigere i her og nu opgaver, men som samtidig kan tænke dybereliggende strukturer i samfundet, i lokalmiljøet på og omkring Christiania og hos de unge – du har overblik, men du kan også tåle når det bliver forstyrret. Heldigvis er du god til at finde retningen hurtigt igen.

Vi leder efter dig, der synes det er fedt at skabe projekter, hvor unge kan se sig selv på en ny måde. Du er et menneske, som kan og vil stå sammen med den unge i sårbare livsforløb også som kontaktperson. Du er fan af fællesskaber og ved at vi alle har brug for et sted at høre til. Det er også derfor, du vil synes, det er meningsfuldt at skabe og pleje samarbejder med lokalmiljøet på og omkring Christiania. Du er nysgerrig på, hvordan Vilde Liv kan udvikle sig i takt med store og små samfund omkring os. Du er ansvarsfuld, du kan tage initiativ og du elsker, når du kan få kolleger og unge med på nye idéer, for dem har du mange af. Du affinder dig ikke med barrierer, men leder efter hullet hvorigennem tingene alligevel kan ske. Du kan arbejde to aftener om ugen til kl. 22.00.

Bare rolig, vi er gode til at lære fra os, men vi ønsker, du kan se dig selv i ovenstående.

Hvem er vi ellers?
Vilde Liv er en del af De Unges Hus. Vi er 14 medarbejdere ansat med forskellige socialfaglige baggrunde og en god håndfuld unge er også ansat på forskellige måder. Vi har flere gruppeforløb, kontaktpersonsforløb, hybler hvor unge kan bo og en Mentoruddannelse, der uddanner mentorer. Vores samlede tilbud har omkring 150 unge tilknyttet på jævnlig basis. Hvis vi kender hinanden, er der altså mange muligheder for at udvikle sit faglige ståsted også på sigt. Vi tilbyder gruppesupervision månedligt og vi efteruddanner os løbende i fællesskab.

Øvrige oplysninger
Vi tilbyder 37 timers ansættelse senest den 1. februar 2022. Stillingen er tidsbegrænset til februar 2023 med mulighed for forlængelse.

Giv lyd hvis du er blevet nysgerrig. Trine Faurholt sidder klar på 5171 4464.

Søg via linket senest torsdag den 2. december 2021
Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 7. december og onsdag den 8. december 2021.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 30617306
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
02-12-2021
Kviknummer:
LJA-82962547
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed